- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.154
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin calcim sen bitireceksin butun borçlarıNereste Sultan ben niyetliyim biraz da devam edeceğim. O yüzden katılmadım![]()
Aynen ben olsam liste yaparımTahmini ne olabilir acep diye kenara köşeye tarifleri hazırlaman lazım kuzum çıkar bu işte de bitti![]()
Aynen ablam ya haber verdim:)Haberde verdin yani demi![]()
Demekki defa ipucu verdin biz almadık ablaAma tatlı dedim inanmadınız![]()
Allah razı olsunAllah kabul etsin canım benim![]()
Niyetim o yönde de biter mi bilmiyorumAllah kabul etsin calcim sen bitireceksin butun borçları![]()
Ben de inanmadım vallaDemekki defa ipucu verdin biz almadık ablabünyemiz alışkın değil ters tepiyor
![]()
Ablacım o tarif isteme anı sangi mahkemeye çıkmışsında içeri ha girecen ha girecen herşey iptal oluyorTahmini ne olabilir acep diye kenara köşeye tarifleri hazırlaman lazım kuzum çıkar bu işte de bitti![]()
Yani yapacağım şerbetli ,sütlü,kek,pasta ve kurabiye için tarif ayarlamak:)Demekki defa ipucu verdin biz almadık ablabünyemiz alışkın değil ters tepiyor
![]()
Yani bak gördünmü aklın yolu birmiş demekki çakkk hemenAynen ben olsam liste yaparım
Her kategori öncesi ne verebilirim diye liste yapıyorum.Ben dersime çalışıyorum sizde çalışın değil mi![]()
Tarif hazır olur en azındanAynen ablam ya haber verdim:)
Ben tatlı istiyordum ama beklemiyordumBen de inanmadım vallaHele sütlü tatlı olunca hiç inanmadım
Biter bebeyimmmmNiyetim o yönde de biter mi bilmiyorumadet dönemi 10 gün zaten o ara dinlenir devam ederim artık marta kadar
![]()
Olmasın sen herşeyden tarif bul köşede dursun,denk geldimi şırakkkk diye çıkar ben bunu yapacam dersin anlık olacak herşeyAblacım o tarif isteme anı sangi mahkemeye çıkmışsında içeri ha girecen ha girecen herşey iptal oluyor![]()
Neyseki zamanında orda olduk abla tarifim gayet güzelYani yapacağım şerbetli ,sütlü,kek,pasta ve kurabiye için tarif ayarlamak:)
Hep olmaz kaçırdınız![]()
Bunu tuttum en iyisi böyle yapmalıOlmasın sen herşeyden tarif bul köşede dursun,denk geldimi şırakkkk diye çıkar ben bunu yapacam dersin anlık olacak herşey![]()
Yani bak gördünmü aklın yolu birmiş demekki çakkk hemen
Tarif hazır olur en azından![]()
Pratik en azından vakit kaybıda olmaz kaparsın anında tarifi.Bunu tuttum en iyisi böyle yapmalı![]()
Ben dedimki ya kurabiye ya sütlü tatli eger verdigi ipucu gercekseYani yapacağım şerbetli ,sütlü,kek,pasta ve kurabiye için tarif ayarlamak:)
Hep olmaz kaçırdınız![]()
Ben sıcak mezelere hazırlanmıştım ablaOlmasın sen herşeyden tarif bul köşede dursun,denk geldimi şırakkkk diye çıkar ben bunu yapacam dersin anlık olacak herşey![]()