- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Haberde verdin yani demiAma tatlı dedim inanmadınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberde verdin yani demiAma tatlı dedim inanmadınız
Allah kabul etsin calcim sen bitireceksin butun borçlarıNereste Sultan ben niyetliyim biraz da devam edeceğim. O yüzden katılmadım
Aynen ben olsam liste yaparımTahmini ne olabilir acep diye kenara köşeye tarifleri hazırlaman lazım kuzum çıkar bu işte de bitti
Aynen ablam ya haber verdim:)Haberde verdin yani demi
Demekki defa ipucu verdin biz almadık abla bünyemiz alışkın değil ters tepiyorAma tatlı dedim inanmadınız
Allah razı olsunAllah kabul etsin canım benim
Niyetim o yönde de biter mi bilmiyorum adet dönemi 10 gün zaten o ara dinlenir devam ederim artık marta kadarAllah kabul etsin calcim sen bitireceksin butun borçları
Ben de inanmadım valla Hele sütlü tatlı olunca hiç inanmadımDemekki defa ipucu verdin biz almadık abla bünyemiz alışkın değil ters tepiyor
Ablacım o tarif isteme anı sangi mahkemeye çıkmışsında içeri ha girecen ha girecen herşey iptal oluyorTahmini ne olabilir acep diye kenara köşeye tarifleri hazırlaman lazım kuzum çıkar bu işte de bitti
Yani yapacağım şerbetli ,sütlü,kek,pasta ve kurabiye için tarif ayarlamak:)Demekki defa ipucu verdin biz almadık abla bünyemiz alışkın değil ters tepiyor
Yani bak gördünmü aklın yolu birmiş demekki çakkk hemenAynen ben olsam liste yaparım
Her kategori öncesi ne verebilirim diye liste yapıyorum.Ben dersime çalışıyorum sizde çalışın değil mi
Tarif hazır olur en azındanAynen ablam ya haber verdim:)
Ben tatlı istiyordum ama beklemiyordumBen de inanmadım valla Hele sütlü tatlı olunca hiç inanmadım
Biter bebeyimmmmNiyetim o yönde de biter mi bilmiyorum adet dönemi 10 gün zaten o ara dinlenir devam ederim artık marta kadar
Olmasın sen herşeyden tarif bul köşede dursun,denk geldimi şırakkkk diye çıkar ben bunu yapacam dersin anlık olacak herşeyAblacım o tarif isteme anı sangi mahkemeye çıkmışsında içeri ha girecen ha girecen herşey iptal oluyor
Neyseki zamanında orda olduk abla tarifim gayet güzelYani yapacağım şerbetli ,sütlü,kek,pasta ve kurabiye için tarif ayarlamak:)
Hep olmaz kaçırdınız
Bunu tuttum en iyisi böyle yapmalıOlmasın sen herşeyden tarif bul köşede dursun,denk geldimi şırakkkk diye çıkar ben bunu yapacam dersin anlık olacak herşey
Yani bak gördünmü aklın yolu birmiş demekki çakkk hemen
Tarif hazır olur en azından
Pratik en azından vakit kaybıda olmaz kaparsın anında tarifi.Bunu tuttum en iyisi böyle yapmalı
Ben dedimki ya kurabiye ya sütlü tatli eger verdigi ipucu gercekseYani yapacağım şerbetli ,sütlü,kek,pasta ve kurabiye için tarif ayarlamak:)
Hep olmaz kaçırdınız
Ben sıcak mezelere hazırlanmıştım ablaOlmasın sen herşeyden tarif bul köşede dursun,denk geldimi şırakkkk diye çıkar ben bunu yapacam dersin anlık olacak herşey