Bebeyim yazılması bence suç sayılmalıTamam senin sen olduğunu unutup bebeyim yazdım büyük bir hataydı
aradım taradım, inşallah bu sefer güzelce sunum yapabilirim. konuşalım mutlaka abla. bugün malzemeleri almaya çıkıcamOndan orjinal bir şey buldun:)
Tarifi yapmadan önce biraz konuşalım:)
Durum karıştı herhalde birazcık nevoş ölee diyorr.süt helvası yapçam ben
Abla bak boştaysa alırım
İyiyim canısı sağolHoş buldum ablacığım, nasılsın?
Yaa benim daha öğrenecek çok şeyim var demekki anlamadom cunku formalite olduğunuFormalite o rakam
Çıtır bile bana kuzum dedi yaa mahkemeyemi versem acepBebeyim yazılması bence suç sayılmalı
yok be yaaaaa, geçen günlerde bi süt helvası şeysi oldu bazı arkadaşlarla. konu açtım hatta. ondan dalga geçiyorumDurum karıştı herhalde birazcık nevoş ölee diyorr.
Gönderme yaptım sadece birineYaa benim daha öğrenecek çok şeyim var demekki anlamadom cunku formalite olduğunutamam neyse kabulüm
Anlaşıldı şimdiyok be yaaaaa, geçen günlerde bi süt helvası şeysi oldu bazı arkadaşlarla. konu açtım hatta. ondan dalga geçiyorum
çoluk çocuğun eğlencesi olduk iyi miÇıtır bile bana kuzum dedi yaa mahkemeyemi versem acep
hopp aldım bileSen alirsan bende burdan atlarim
Iyi sen bilirsin beni kaybettinhopp aldım bile
Allah etmeye ama yine şölen olacak belliinşallah kalp krizi geçirmem bu tatlıların bazılarını görünce
Acele etme canım:)aradım taradım, inşallah bu sefer güzelce sunum yapabilirim. konuşalım mutlaka abla. bugün malzemeleri almaya çıkıcam