- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.154
- 1.423
- 60

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutmadı gördnmüBen sıcak mezelere hazırlanmıştım abla![]()
Iban önemli ablacim bekliyorumPratik en azından vakit kaybıda olmaz kaparsın anında tarifi.
Lütfen danışma ücretimi alayım iban nomu yolluyom![]()
Strateji hatası canım. Daha soğuktan yeni çıktik hemen sıcağa girersek olmaz önce başka bir şeyler alıştırma yapmamız lazımBen sıcak mezelere hazırlanmıştım abla![]()
Çok mütevazı birisin10 tele yeter![]()
![]()
Tutmuyor canım abla bu sağı solu belli olmaz sonlara kalmıyalımdaStrateji hatası canım. Daha soğuktan yeni çıktik hemen sıcağa girersek olmaz önce başka bir şeyler alıştırma yapmamız lazım![]()
Isırırım seniBiter bebeyimmmm![]()
Ibanımı veriyorum estetik yaptıriciimmIban önemli ablacim bekliyorum![]()
ben inandımAma tatlı dedim inanmadınız![]()
Selam hoş geldinOoooo, yeni kategori gelmiş. Şimdi tarifler de tükenmiştir, yine açıkta kalacağım sanırım
Selamlar herkeseeee![]()
Tamam senin sen olduğunu unutup bebeyim yazdım büyük bir hataydıIsırırım seni![]()
Bak işte böyle olaxak tarfiler köşede hazır olda bekleyecekben inandımhatta biraz baktım da sütlü tatlılar konusu geçen sene açılmış olarak gördüm. 3 gündür tarifim kenarda bekliyordu
![]()
süt helvası yapçam benBak işte böyle olaxak tarfiler köşede hazır olda bekleyecek![]()
Ondan orjinal bir şey buldun:)ben inandımhatta biraz baktım da sütlü tatlılar konusu geçen sene açılmış olarak gördüm. 3 gündür tarifim kenarda bekliyordu
![]()