Canfebin suçu neBenim ne suçum var ama zorla cekmemisler mi
Çakkaaaalsenin gibi arkadaşı kimse kaybetmek istemez ki
Bu arada nevros sen yoğun olursun şimdi taşınana kadar, hani belediye başkanı olmayınca yerine vali falan bakıyor ya bende senin yerine buraya mi baksam mı ki diyorum, elemek istediğim yarışmacılar varda aramizda ayıptır söylemesi
Ne yapacaksın kız bize,kulağıma disenesenin gibi arkadaşı kimse kaybetmek istemez ki
Bu arada nevros sen yoğun olursun şimdi taşınana kadar, hani belediye başkanı olmayınca yerine vali falan bakıyor ya bende senin yerine buraya mi baksam mı ki diyorum, elemek istediğim yarışmacılar varda aramizda ayıptır söylemesi
Sütlü nuriye, sutlaclar, kadayiflar, süt dilimleri, saray sarmaları hepsi gidecek amma velakin en başta bana yar olmayan magnolia gidecekÇakkaaaalama son cümlen ilgimi çekti olabilüüüü bende dirim elemek istediklerimi
Deynebim aramızdan sadece biri biliyor, o da ismi bayağı uzunmuş dedi, gerisini sen düşünNe yapacaksın kız bize,kulağıma disene
Allah razı olsunsenin gibi arkadaşı kimse kaybetmek istemez ki
Antin kuntin bir tarif mi buldunDeynebim aramızdan sadece biri biliyor, o da ismi bayağı uzunmuş dedi, gerisini sen düşün
Ev ayarlamadan komşu ayarla,wifi şifrenizi vermezseniz taşınmam deAllah razı olsun
Tabi ki istediğini eleyebilirsin
O değilde internet hemen bağlanmazsa sıkıntı yaşayacağız
Olmadı bu ay biraz uzun sürsün nevroş ay sonuna kadarAllah razı olsun
Tabi ki istediğini eleyebilirsin
O değilde internet hemen bağlanmazsa sıkıntı yaşayacağız
Bağlantı olsa zaten benim internetim var yeni kampanyayı yeniledik:)Ama o semtte evler genelde yeni ve sistem kurulu olmayabiliyor.Ev ayarlamadan komşu ayarla,wifi şifrenizi vermezseniz taşınmam de
Bilmiyorum bakacağız artık canım:)Yani tayinden çok emin değildik hatta bir önceki hafta belli olsaydı diyecektim 1 ay ara verelim:)Ama nasip ne diyelim:)Olmadı bu ay biraz uzun sürsün nevroş ay sonuna kadar
Sağolsun nevrosumla isim bulduk, artık o da bizim orjinal tatlımızAntin kuntin bir tarif mi buldun
Annenlere yakın mı o semtBağlantı olsa zaten benim internetim var yeni kampanyayı yeniledik:)Ama o semtte evler genelde yeni ve sistem kurulu olmayabiliyor.
İlla çatlatacaksın ,söylesene beSağolsun nevrosumla isim bulduk, artık o da bizim orjinal tatlımız
Olsun biz bekleriz nevrosBilmiyorum bakacağız artık canım:)Yani tayinden çok emin değildik hatta bir önceki hafta belli olsaydı diyecektim 1 ay ara verelim:)Ama nasip ne diyelim:)
Evet canım yakın olacak:)Annenlere yakın mı o semt
Meslek itibari ile netin olması gerekmez mi ki
Tamamdır bunlarda okeyizSütlü nuriye, sutlaclar, kadayiflar, süt dilimleri, saray sarmaları hepsi gidecek amma velakin en başta bana yar olmayan magnolia gidecekBenim yapacağım tatlı kalabilir yaparım ben
Sen beni dün gece görseydin deli gibiydimOlsun biz bekleriz nevrosay hâlâ şaka gibi geliyor, oysa o kadar emin olduyduk sizi unuttular diye orada
Yok kız eşinin mesleğinden dolayı gerekebilir dedimEvet canım yakın olacak:)
Yıllardır Malatya'ya taşınırsam o semtte otururum diyordum.Bu yıl annem o semte taşındı:)
Meslek derken editörlük mü:)
Ya olacak okul içinde zaten çok kullanıyoruz ama biraz sarkabilir:)
Yok ya eşim internet özürlü pek ilgisi yokYok kız eşinin mesleğinden dolayı gerekebilir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?