En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Çakkaaaalama son cümlen ilgimi çekti olabilüüüü bende dirim elemek istediklerimi

Ne yapacaksın kız bize,kulağıma disene

Çakkaaaalama son cümlen ilgimi çekti olabilüüüü bende dirim elemek istediklerimi
Sütlü nuriye, sutlaclar, kadayiflar, süt dilimleri, saray sarmaları hepsi gidecek amma velakin en başta bana yar olmayan magnolia gidecek Benim yapacağım tatlı kalabilir yaparım ben

Allah razı olsun
Tabi ki istediğini eleyebilirsin
O değilde internet hemen bağlanmazsa sıkıntı yaşayacağız

Allah razı olsun
Tabi ki istediğini eleyebilirsin
O değilde internet hemen bağlanmazsa sıkıntı yaşayacağız
Ev ayarlamadan komşu ayarla,wifi şifrenizi vermezseniz taşınmam de

Ev ayarlamadan komşu ayarla,wifi şifrenizi vermezseniz taşınmam de
Bağlantı olsa zaten benim internetim var yeni kampanyayı yeniledik:)Ama o semtte evler genelde yeni ve sistem kurulu olmayabiliyor.

Olmadı bu ay biraz uzun sürsün nevroş ay sonuna kadar
Bilmiyorum bakacağız artık canım:)Yani tayinden çok emin değildik hatta bir önceki hafta belli olsaydı diyecektim 1 ay ara verelim:)Ama nasip ne diyelim:)

Bağlantı olsa zaten benim internetim var yeni kampanyayı yeniledik:)Ama o semtte evler genelde yeni ve sistem kurulu olmayabiliyor.
Annenlere yakın mı o semt
Meslek itibari ile netin olması gerekmez mi ki

Bilmiyorum bakacağız artık canım:)Yani tayinden çok emin değildik hatta bir önceki hafta belli olsaydı diyecektim 1 ay ara verelim:)Ama nasip ne diyelim:)
Olsun biz bekleriz nevros ay hâlâ şaka gibi geliyor, oysa o kadar emin olduyduk sizi unuttular diye orada

Annenlere yakın mı o semt
Meslek itibari ile netin olması gerekmez mi ki
Evet canım yakın olacak:)
Yıllardır Malatya'ya taşınırsam o semtte otururum diyordum.Bu yıl annem o semte taşındı:)
Meslek derken editörlük mü:)
Ya olacak okul içinde zaten çok kullanıyoruz ama biraz sarkabilir:)

Sütlü nuriye, sutlaclar, kadayiflar, süt dilimleri, saray sarmaları hepsi gidecek amma velakin en başta bana yar olmayan magnolia gidecek Benim yapacağım tatlı kalabilir yaparım ben
Tamamdır bunlarda okeyiz saray sarması da bana kalsın

Olsun biz bekleriz nevros ay hâlâ şaka gibi geliyor, oysa o kadar emin olduyduk sizi unuttular diye orada
Sen beni dün gece görseydin deli gibiydimYani şok ötesi bir şey oldum hiç beklemiyorduk
Size artık yeni mutfağımdan yemekler yapacağım

Yok kız eşinin mesleğinden dolayı gerekebilir dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…