- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Ilkti canım ondan, hiç sevmedim mapusuCanfeb dönmüşsün çabucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilkti canım ondan, hiç sevmedim mapusuCanfeb dönmüşsün çabucak
Giz canonun olaylara kaptırdım kendimi affet kurban olduğumHep öyle diyon ama.goruyon yazmiyon
Tamam hadi hadi gelGiz canonun olaylara kaptırdım kendimi affet kurban olduğum
Teşekkür ederim canımYaaaa ama çok çok sevindim ablacımya gözünüz aydın sonunda şükür ya hayırlı olsun
Teşekkür ederim canımYaaaa ama çok çok sevindim ablacımya gözünüz aydın sonunda şükür ya hayırlı olsun
Canım 1 haftam var 1 hafta içinde her şeyi toplamam lazım ve cidden bayağı zor:)Haftasonu kızlar yardım etti ama hafta içi yalnızım:)Kurban olurum başladın mı hemen
Tamam gel azcik kutlayalım
Allah kolaylık versin canımCanım 1 haftam var 1 hafta içinde her şeyi toplamam lazım ve cidden bayağı zor:)Haftasonu kızlar yardım etti ama hafta içi yalnızım:)
Tasincaginiz ev belli mi o tarafı nasıl hallediceksinizCanım 1 haftam var 1 hafta içinde her şeyi toplamam lazım ve cidden bayağı zor:)Haftasonu kızlar yardım etti ama hafta içi yalnızım:)
Sağol canımAllah kolaylık versin canım
İlk banımı konudışından almıştım. Yani konu geyiğe çevrilmeyecek gibi değildi. Cımbızlanacağımızı bile bile yazışmıştık ve toplu gitmiştik girince alışıyorsun üzülmeIlkti canım ondan, hiç sevmedim mapusu
Canım orada bir ekip var her şeyi hallediyor:)Ev ,okul sağolsunlar ayarlıyorlar:)Tasincaginiz ev belli mi o tarafı nasıl hallediceksiniz
Kedi gibi sırnasan emojiTamam hadi hadi gel
Kiyamiyomda
Iyi oldu ders çalıştım ara ara lazimİlk banımı konudışından almıştım. Yani konu geyiğe çevrilmeyecek gibi değildi. Cımbızlanacağımızı bile bile yazışmıştık ve toplu gitmiştik girince alışıyorsun üzülme
Ooo çok iyiymiş ozaman .hakkınızda hayırlısı olsun yeni evinizde mutlu huzurlu oturunCanım orada bir ekip var her şeyi hallediyor:)Ev ,okul sağolsunlar ayarlıyorlar:)
Gı okudum naptınız öyle muneyede güldümya garibim pasta kategorisinde hemde tatlı tatlı yiyelim tatlı tatlı konuşalımı kim dediyse yalan dimişIyi oldu ders çalıştım ara ara lazim
Benim ne suçum var ama zorla cekmemisler miGı okudum naptınız öyle muneyede güldümya garibim pasta kategorisinde hemde tatlı tatlı yiyelim tatlı tatlı konuşalımı kim dediyse yalan dimiş
Sağol canım benimOoo çok iyiymiş ozaman .hakkınızda hayırlısı olsun yeni evinizde mutlu huzurlu oturun
Teşekkürler canımNevreste ay abla senin adına coookkk sevindim
Canım çok teşekkür ederim
Burada durum fena akşam en yakın arkadaşım geldi.Bana dolma yapmış son kez dolma ye sen çok seviyorsun dedi.Çok ağladı.Kızıda öyle çok ağladılar:/
Aynen babam çok mutlu anlatılmaz yaşanır