• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Kurban olurum başladın mı hemen :KK60:
Tamam gel azcik kutlayalım 💃💃
Canım 1 haftam var 1 hafta içinde her şeyi toplamam lazım ve cidden bayağı zor:)Haftasonu kızlar yardım etti ama hafta içi yalnızım:)

Canım 1 haftam var 1 hafta içinde her şeyi toplamam lazım ve cidden bayağı zor:)Haftasonu kızlar yardım etti ama hafta içi yalnızım:)
Allah kolaylık versin canım 😘

Tasincaginiz ev belli mi o tarafı nasıl hallediceksiniz

İlk banımı konudışından almıştım. Yani konu geyiğe çevrilmeyecek gibi değildi. Cımbızlanacağımızı bile bile yazışmıştık ve toplu gitmiştik🤣 girince alışıyorsun üzülme🙈😆😍
Iyi oldu ders çalıştım ara ara lazim 😂😂

Canım orada bir ekip var her şeyi hallediyor:)Ev ,okul sağolsunlar ayarlıyorlar:)
Ooo çok iyiymiş ozaman .hakkınızda hayırlısı olsun yeni evinizde mutlu huzurlu oturun 😍

Iyi oldu ders çalıştım ara ara lazim 😂😂
Gı okudum naptınız öyle muneyede güldümya garibim😂😂😂 pasta kategorisinde hemde tatlı tatlı yiyelim tatlı tatlı konuşalımı kim dediyse yalan dimiş😂😂😂

Gı okudum naptınız öyle muneyede güldümya garibim😂😂😂 pasta kategorisinde hemde tatlı tatlı yiyelim tatlı tatlı konuşalımı kim dediyse yalan dimiş😂😂😂
Benim ne suçum var ama zorla cekmemisler mi 😂

Canım çok teşekkür ederim :KK68:
Burada durum fena akşam en yakın arkadaşım geldi.Bana dolma yapmış son kez dolma ye sen çok seviyorsun dedi.Çok ağladı.Kızıda öyle çok ağladılar:/
Aynen babam çok mutlu anlatılmaz yaşanır :KK200:

:KK37: senin gibi arkadaşı kimse kaybetmek istemez ki :KK74:

Bu arada nevros sen yoğun olursun şimdi taşınana kadar, hani belediye başkanı olmayınca yerine vali falan bakıyor ya bende senin yerine buraya mi baksam mı ki diyorum, elemek istediğim yarışmacılar varda aramizda ayıptır söylemesi :KK45:

Back