- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Bilirimmn onuuuuuYaa mapus ta tv den izler kimin izledim sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilirimmn onuuuuuYaa mapus ta tv den izler kimin izledim sizi
Allahıııım şu emojinin tatlılığa hele yirim seniiiii ayrı düşebilir miyiz yiaaaaCanfebcim su hanfendiye söyler misinn ayrannmi içtik ayrı düştük Blue_Peri
Canım çok teşekkür ederimNevreste bu gözler neler okudu böyle
Yalniz öğretmen ve öğrencilere üzülürken, senin adına çoooook sevindim
Baban nasıl da mutlu olmuştur
Toplanıyorum canım Ama çok yoruldum ve 2 saatlik uyku ile dolaşıyorum:)Çay molası verdim:)
Duydum gördüm biliyorumBlue_Peri duydunmu tatlım
Pastalar konusuna aç en sondaki konusmalarda görürsünTövbe Yarabbi desteğemi yoksam bak senin gibi yazım katili daha var diyemi
Kız abla tayin çıktımııııııToplanıyorum canım Ama çok yoruldum ve 2 saatlik uyku ile dolaşıyorum:)Çay molası verdim:)
Sağol canımNevreste hayırlı olsun kuşum
Çıktı canım toplanıyorumKız abla tayin çıktımıııııı
TamamPastalar konusuna aç en sondaki konusmalarda görürsün
Yaaaa ama çok çok sevindim ablacımya gözünüz aydın sonunda şükür ya hayırlı olsunÇıktı canım toplanıyorum
Kurban olurum başladın mı hemenToplanıyorum canım Ama çok yoruldum ve 2 saatlik uyku ile dolaşıyorum:)Çay molası verdim:)
Yansinnn İstanbulll bu geceeeeKukrim cumartesi gecesi ateşi mi yaptın bize kıs cıstak cıstak dımtıs dımtıs huu
Darısı başımaCanım çok teşekkür ederim
Burada durum fena akşam en yakın arkadaşım geldi.Bana dolma yapmış son kez dolma ye sen çok seviyorsun dedi.Çok ağladı.Kızıda öyle çok ağladılar:/
Aynen babam çok mutlu anlatılmaz yaşanır
Yansinnn İstanbulll bu geceeee
Sabahtan beri kaçıncı dinleyisim tahmin eedemezsinn
Hep öyle diyon ama.goruyon yazmiyonAllahıııım şu emojinin tatlılığa hele yirim seniiiii ayrı düşebilir miyiz yiaaaa