• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
:KK37: senin gibi arkadaşı kimse kaybetmek istemez ki :KK74:

Bu arada nevros sen yoğun olursun şimdi taşınana kadar, hani belediye başkanı olmayınca yerine vali falan bakıyor ya bende senin yerine buraya mi baksam mı ki diyorum, elemek istediğim yarışmacılar varda aramizda ayıptır söylemesi :KK45:
Çakkaaaal:confused:ama son cümlen ilgimi çekti olabilüüüü bende dirim elemek istediklerimi:KK53:

Bu arada nevros sen yoğun olursun şimdi taşınana kadar, hani belediye başkanı olmayınca yerine vali falan bakıyor ya bende senin yerine buraya mi baksam mı ki diyorum, elemek istediğim yarışmacılar varda aramizda ayıptır söylemesi :KK45:
Ne yapacaksın kız bize,kulağıma disene :KK53:

Çakkaaaal:confused:ama son cümlen ilgimi çekti olabilüüüü bende dirim elemek istediklerimi:KK53:
Sütlü nuriye, sutlaclar, kadayiflar, süt dilimleri, saray sarmaları hepsi gidecek amma velakin en başta bana yar olmayan magnolia gidecek :KK62: Benim yapacağım tatlı kalabilir yaparım ben :süslü:

Allah razı olsun:KK60:
Tabi ki istediğini eleyebilirsin:KK70:
O değilde internet hemen bağlanmazsa sıkıntı yaşayacağız:KK43:

Allah razı olsun:KK60:
Tabi ki istediğini eleyebilirsin:KK70:
O değilde internet hemen bağlanmazsa sıkıntı yaşayacağız:KK43:
Ev ayarlamadan komşu ayarla,wifi şifrenizi vermezseniz taşınmam de:KK53:

Ev ayarlamadan komşu ayarla,wifi şifrenizi vermezseniz taşınmam de:KK53:
Bağlantı olsa zaten benim internetim var yeni kampanyayı yeniledik:)Ama o semtte evler genelde yeni ve sistem kurulu olmayabiliyor.

Olmadı bu ay biraz uzun sürsün nevroş ay sonuna kadar o_O
Bilmiyorum bakacağız artık canım:)Yani tayinden çok emin değildik hatta bir önceki hafta belli olsaydı diyecektim 1 ay ara verelim:)Ama nasip ne diyelim:)

Bağlantı olsa zaten benim internetim var yeni kampanyayı yeniledik:)Ama o semtte evler genelde yeni ve sistem kurulu olmayabiliyor.
Annenlere yakın mı o semt :KK45:
Meslek itibari ile netin olması gerekmez mi ki:KK64:

Bilmiyorum bakacağız artık canım:)Yani tayinden çok emin değildik hatta bir önceki hafta belli olsaydı diyecektim 1 ay ara verelim:)Ama nasip ne diyelim:)
Olsun biz bekleriz nevros :KK16: ay hâlâ şaka gibi geliyor, oysa o kadar emin olduyduk sizi unuttular diye orada :KK45:

Annenlere yakın mı o semt :KK45:
Meslek itibari ile netin olması gerekmez mi ki:KK64:
Evet canım yakın olacak:)
Yıllardır Malatya'ya taşınırsam o semtte otururum diyordum.Bu yıl annem o semte taşındı:)
Meslek derken editörlük mü:)
Ya olacak okul içinde zaten çok kullanıyoruz ama biraz sarkabilir:)

Sütlü nuriye, sutlaclar, kadayiflar, süt dilimleri, saray sarmaları hepsi gidecek amma velakin en başta bana yar olmayan magnolia gidecek :KK62: Benim yapacağım tatlı kalabilir yaparım ben :süslü:
Tamamdır bunlarda okeyiz👍 saray sarması da bana kalsın:sus:

Olsun biz bekleriz nevros :KK16: ay hâlâ şaka gibi geliyor, oysa o kadar emin olduyduk sizi unuttular diye orada :KK45:
Sen beni dün gece görseydin deli gibiydim:70:Yani şok ötesi bir şey oldum hiç beklemiyorduk:70:
Size artık yeni mutfağımdan yemekler yapacağım :rolleyes:

Evet canım yakın olacak:)
Yıllardır Malatya'ya taşınırsam o semtte otururum diyordum.Bu yıl annem o semte taşındı:)
Meslek derken editörlük mü:)
Ya olacak okul içinde zaten çok kullanıyoruz ama biraz sarkabilir:)
Yok kız eşinin mesleğinden dolayı gerekebilir dedim :KK45:

Back