- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Geldi iki gözüm magnoliamı kapma ihtimali gittikçe güçlenen baci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldi iki gözüm magnoliamı kapma ihtimali gittikçe güçlenen baci
Yok bacım, bende değil. Rahat olGeldi iki gözüm magnoliamı kapma ihtimali gittikçe güçlenen baci
Buna izin veremem ##hepimiznuriyeyiz##
Kim aldi ya, vallaha bana gaz yapti şiştim haYok bacım, bende değil. Rahat ol
Vay be senden beklemezdim orti demek makam sahibi olunca böyle oluyorSen dur, şimdi nevros kazen abi ile benim vekilliği konuşuyor, sonra göreceğiz, nuriyemiyiz? Püskevit mi?
Ben son gün paylaşırım, sen başa gelirsen benimki bari gümbürtüye gitmesinSen dur, şimdi nevros kazen abi ile benim vekilliği konuşuyor, sonra göreceğiz, nuriyemiyiz? Püskevit mi?
Maden suyu iç, ferahlatırKim aldi ya, vallaha bana gaz yapti şiştim ha
Uzaklardaaa aramaaKim aldi ya, vallaha bana gaz yapti şiştim ha
Belkide nevoş aldı, söylemiyor. Kayısılı Magnolia yapar Malatya daUzaklardaaa aramaa
Nevosumun gözü şimdi magnolia falan görmezBelkide nevoş aldı, söylemiyor. Kayısılı Magnolia yapar Malatya da
Vay be senden beklemezdim orti demek makam sahibi olunca böyle oluyor
Ben son gün paylaşırım, sen başa gelirsen benimki bari gümbürtüye gitmesin
Maden suyu iç, ferahlatır
Uzaklardaaa aramaa
Sen ne okumuştun ortii 320 Satıcılar hesabiii deriz bu duruma biz ticaret mezunlarıiiOrtim, hani ben saticiyim ya ondan, artık kusura bakmak yok , anam olsa tanımam
İyi düşün iyiiiiKimler vardı hatırlamıyorum ki o gün en büyük adayım, sen canan ve cantanemdi
O kuralı kim çıkardı, sayın valim?Ortim, hani ben saticiyim ya ondan, artık kusura bakmak yok , anam olsa tanımam
Yeni kuraldan haberin yok mu? Son gün yapilanlar kabul olmuyor
Yok anca bulursam kim yaptığını o zaman rahatlar
Kimler vardı hatırlamıyorum ki o gün en büyük adayım, sen canan ve cantanemdi
Satışı en iyi kim yaparsa o benim mesleğim işteSen ne okumuştun ortii 320 Satıcılar hesabiii deriz bu duruma biz ticaret mezunlarıii
İyi düşün iyiiii
O kuralı kim çıkardı, sayın valim?
Bakma sen ona koltuğundan element uyduruyorO kuralı kim çıkardı, sayın valim?
2. Hadise vakası oldu bacım buTabi ki mekanın yeni sahibi ben
O kim ki, kocası bile yok2. Hadise vakası oldu bacım bu
Bakma sen ona koltuğundan element uyduruyor
Aaa demet akalın sen misin? Kimliğini bizden saklamaO kim ki, kocası bile yok