En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Kurban olurum başladın mı hemen
Tamam gel azcik kutlayalım
Canım 1 haftam var 1 hafta içinde her şeyi toplamam lazım ve cidden bayağı zor:)Haftasonu kızlar yardım etti ama hafta içi yalnızım:)

Canım 1 haftam var 1 hafta içinde her şeyi toplamam lazım ve cidden bayağı zor:)Haftasonu kızlar yardım etti ama hafta içi yalnızım:)
Allah kolaylık versin canım

Tasincaginiz ev belli mi o tarafı nasıl hallediceksiniz

Iyi oldu ders çalıştım ara ara lazim

Canım orada bir ekip var her şeyi hallediyor:)Ev ,okul sağolsunlar ayarlıyorlar:)
Ooo çok iyiymiş ozaman .hakkınızda hayırlısı olsun yeni evinizde mutlu huzurlu oturun

Iyi oldu ders çalıştım ara ara lazim
Gı okudum naptınız öyle muneyede güldümya garibim pasta kategorisinde hemde tatlı tatlı yiyelim tatlı tatlı konuşalımı kim dediyse yalan dimiş

Gı okudum naptınız öyle muneyede güldümya garibim pasta kategorisinde hemde tatlı tatlı yiyelim tatlı tatlı konuşalımı kim dediyse yalan dimiş
Benim ne suçum var ama zorla cekmemisler mi

senin gibi arkadaşı kimse kaybetmek istemez ki

Bu arada nevros sen yoğun olursun şimdi taşınana kadar, hani belediye başkanı olmayınca yerine vali falan bakıyor ya bende senin yerine buraya mi baksam mı ki diyorum, elemek istediğim yarışmacılar varda aramizda ayıptır söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…