- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Tavuk göğsü mü yaptın bizeBakalım olduysa açarım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavuk göğsü mü yaptın bizeBakalım olduysa açarım canım
Hayır canım keşkemomolsaydıTavuk göğsü mü yaptın bize
KazandibiHayır canım keşkemomolsaydı
Hayırdır canom niye düştün mapısa
Ne iftirası bakım benim canoma kim ne yaptıIftiraya uğradım sorma mune hiç dinlemeden attı içeri
Sorma bacim mine görür gene atar içeri şimdiNe iftirası bakım benim canoma kim ne yaptı
Alkışlarla yasiyorum
Sen hatırlarsın aslında hani şu yazım yanlisina takılan üye vardı ya hatirladinmi. o yaktı başımıNe iftirası bakım benim canoma kim ne yaptı
Alkışlarla yasiyorum
Çiçekleri odama.alayim lütfen
İlk mapısın mı benim ilk mapısımda öküz gibin oturmuştu ciğerimesüle sülee ben korurüm seniSorma bacim mine görür gene atar içeri şimdi
olay beni çağırıyor mıknatıs gibi çekiy
Canım benim ya hatırlat sana özel bir mini konser yapcam söz
Yuhhh o husumet halen devam ediyormuSen hatırlarsın aslında hani şu yazım yanlisina takılan üye vardı ya hatirladinmi. o yaktı başımı
Öyle oldu hani şu alttaki ziyaretçi var ya o bendim işte dünİlk mapısın mı benim ilk mapısımda öküz gibin oturmuştu ciğerimesüle sülee ben korurüm seni
Ben unutmustum başkanı üyeyi kizdirmis o da benim pastalardaki msji bulmuş nerden bulduysa kavgaya beni de çağırdıYuhhh o husumet halen devam ediyormu
Evi koliliyodur o şimdi heyecanli
Ahahaa ay sen dikizliyomuydun alttan öyle mahsun mahsunÖyle oldu hani şu alttaki ziyaretçi var ya o bendim işte dün
Yaa mapus ta tv den izler kimin izledim siziAhahaa ay sen dikizliyomuydun alttan öyle mahsun mahsun
Canfebcim su hanfendiye söyler misinn ayrannmi içtik ayrı düştük Blue_PeriYaa mapus ta tv den izler kimin izledim sizi
Tövbe Yarabbi desteğemi yoksam bak senin gibi yazım katili daha var diyemiBen unutmustum başkanı üyeyi kizdirmis o da benim pastalardaki msji bulmuş nerden bulduysa kavgaya beni de çağırdı