En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Anladım KuZum ben bi kere daha yapmayı düşünüyorum eğer yaparsam bide oyle sunum yaparım insallah bu arada teşekkür ederim ❤
Uğraştırıyor da kız
Bende yaparım severim ama uğraşıyorsun çok.
Ellerine sağlık gayet iyi sunum sen topları görebilmek adına öyle yapmisin güzel de olmuş

Ya aslında uzun zamandır iyiydim ama son 7-8 aydır bana bir şeyler olduMeğer tiroid çalışmıyormuş:)Hadi bakalım bekliyorum:)
Aslında benimde baktırmam lazım. Babamda olduğu için bende de çıkabilirmiş de üşeniyorum doktora gitmeye

Afiyet olsun demek düştü gene
Üzerine tereyağli salçalı sos da yaptın mı
Yaptım yapmam mı ama mideme oturdu ahh nerde el açması mantılar hiç beceremediğim şeyler

Aslında benimde baktırmam lazım. Babamda olduğu için bende de çıkabilirmiş de üşeniyorum doktora gitmeye
Benim 20 yıldır var canım.20 yıldır ilaç kullanıyorum:)Benim anne babamda yok:)Teyzemde ve kuzenlerimde var:)
Bütün kuzenlerde tiroid,akdeniz anemisi var:)

Uğraştırıyor da kız
Bende yaparım severim ama uğraşıyorsun çok.
Ellerine sağlık gayet iyi sunum sen topları görebilmek adına öyle yapmisin güzel de olmuş
Evet ama sunumla en az 1 saat uğraştım ya bide en son güneş gitti o kötü oldu işte bide sizin dediğiniz gibi deneyeceğim

Benim 20 yıldır var canım.20 yıldır ilaç kullanıyorum:)Benim anne babamda yok:)Teyzemde ve kuzenlerimde var:)
Bütün kuzenlerde tiroid,akdeniz anemisi var:)
Rabbim dermansız dert vermesin nevoşum. Nerede hasta varsa şifa nasip eylesin.

Rabbim dermansız dert vermesin nevoşum. Nerede hasta varsa şifa nasip eylesin.
Amin canım çok şükür tedaviis var.Önemli olan bulunması iyi olacağım inşaallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…