- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
Ben gideyim madem biraz araştırma yapayım inşallah güzel bişeyler çıkartırım bendeYok kız bişey yaptığımız yok sadece bugun 4 saatcik uğraştım o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gideyim madem biraz araştırma yapayım inşallah güzel bişeyler çıkartırım bendeYok kız bişey yaptığımız yok sadece bugun 4 saatcik uğraştım o kadar
Yap bana yolla resmi eklerim:)Anladım KuZum ben bi kere daha yapmayı düşünüyorum eğer yaparsam bide oyle sunum yaparım insallah bu arada teşekkür ederim ❤
Uğraştırıyor da kızAnladım KuZum ben bi kere daha yapmayı düşünüyorum eğer yaparsam bide oyle sunum yaparım insallah bu arada teşekkür ederim ❤
Yap nevoşum sen dehşet sunumlar yaparsın vallahiSon hafta yapmazsan ben yaparım ne olacak
Yap canısı bende cok araştırdım pek bişey yoktu ondan cok zorlandım insallah sen zorlanmazsınBen gideyim madem biraz araştırma yapayım inşallah güzel bişeyler çıkartırım bende
Tamam ablacımYap bana yolla resmi eklerim:)
Ya desene ben yapacağım sana ne oluyorYap nevoşum sen dehşet sunumlar yaparsın vallahi
Aslında benimde baktırmam lazım. Babamda olduğu için bende de çıkabilirmiş de üşeniyorum doktora gitmeyeYa aslında uzun zamandır iyiydim ama son 7-8 aydır bana bir şeyler olduMeğer tiroid çalışmıyormuş:)Hadi bakalım bekliyorum:)
Msj da atilmiyorki sanaCuma gene yapmayı düşünüyorum kuzum
Yaptım yapmam mı ama mideme oturdu ahh nerde el açması mantılar hiç beceremediğim şeylerAfiyet olsun demek düştü gene
Üzerine tereyağli salçalı sos da yaptın mı
İnşallah kuzucum senin sunumun çok güzelYap canısı bende cok araştırdım pek bişey yoktu ondan cok zorlandım insallah sen zorlanmazsın
Benim 20 yıldır var canım.20 yıldır ilaç kullanıyorum:)Benim anne babamda yok:)Teyzemde ve kuzenlerimde var:)Aslında benimde baktırmam lazım. Babamda olduğu için bende de çıkabilirmiş de üşeniyorum doktora gitmeye
Evet ama sunumla en az 1 saat uğraştım ya bide en son güneş gitti o kötü oldu işte bide sizin dediğiniz gibi deneyeceğimUğraştırıyor da kız
Bende yaparım severim ama uğraşıyorsun çok.
Ellerine sağlık gayet iyi sunum sen topları görebilmek adına öyle yapmisin güzel de olmuş
Cok sağol balım Emin’im sendr yaparsınİnşallah kuzucum senin sunumun çok güzel
Farkettim atmaya çalıştığını dur onu da kapatmışım demek kiMsj da atilmiyorki sana
Tabiki önce benYa desene ben yapacağım sana ne oluyor
Aynen çokTabiki önce ben
Ben yapamazsam sen
Sen de yapamazsan tarifi kapacak kişi coook
Rabbim dermansız dert vermesin nevoşum. Nerede hasta varsa şifa nasip eylesin.Benim 20 yıldır var canım.20 yıldır ilaç kullanıyorum:)Benim anne babamda yok:)Teyzemde ve kuzenlerimde var:)
Bütün kuzenlerde tiroid,akdeniz anemisi var:)
Amin canım çok şükür tedaviis var.Önemli olan bulunması iyi olacağım inşaallah:)Rabbim dermansız dert vermesin nevoşum. Nerede hasta varsa şifa nasip eylesin.
Geçmiş olsun ablamAmin canım çok şükür tedaviis var.Önemli olan bulunması iyi olacağım inşaallah:)