Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sevirim , bana aldığımız profiterol çok ağır geliyorEkleri de cok severim ben
Çok kıskanıyorsunuz değil miNev, bir ara yine çifter çifter gelmişsin@Nevreste
Benim yaptıgım ağır değil biz eşimle bitirdik de hepsiniBende sevirim , bana aldığımız profiterol çok ağır geliyor
tekrardan geçmiş olsun nevoşum çiçeğem Allah şifa versin aminnSağol canım
Beni tiroidler çalışmıyormuş.Hipofiz salgısı artmış.
İlaç az geliyormuş.
Ooo ne diyon kanki bugün dayanamadım mantı yaptım kendime rüyalarıma girdi.benim mantı hazır alındı tabeKim olmak istemez cococum yaraya tuz basmak böyle olsa gerek...füze gonderseydin canım ya...can çekişmeden direkt ölürdük
Allah razı olsun canımtekrardan geçmiş olsun nevoşum çiçeğem Allah şifa versin aminn
Ooo ne diyon kanki bugün dayanamadım mantı yaptım kendime rüyalarıma girdi.benim mantı hazır alındı tabe
Bu ne bereketÇok kıskanıyorsunuz değil mi
Mismo yazdım gördün mü bilmem:)
Dün sağlık ocağına gittim.Doktor tahlileri yazıcıdan çıkaracak.Kağıtlar çifter çifter çıkıyor doktor bir türlü tek çıkaramadı
Bende bir şeyler var
Allah razı olsun canım
Doktor diyor Allah Allah bu nedir yaBu ne bereket
Seninki de profiterol ama az az koymuşsun ya genelde böyle kaseye yoğun çikolata ile sunulur .Hayır tam tersi
Nasıl kız tam anlayamadım çikolata mı az koymuşum mesela :)Seninki de profiterol ama az az koymuşsun ya genelde böyle kaseye yoğun çikolata ile sunulur .
Ekler ince uzun kızlar ☺
Ama senin tarif bomba sunumu iddialı olmazsa zaten bir önemi yok:)Yaa ben vazmı geçsem acaba yaa kadayıf ve profiterol un sunumuna baktım da yamuldum napcam ben yaa eskiden sunum mu vardı sanki koy taşı çek
Yok kız yapma etme katıl senYaa ben vazmı geçsem acaba yaa kadayıf ve profiterol un sunumuna baktım da yamuldum napcam ben yaa eskiden sunum mu vardı sanki koy tası çek
Beğenmediyseniz taşıyalımZaten ona taktım kusur bulmam lazımGurme kukrim burda ona sorun tatlıları
Kaldiysa bide bol soslu çek bencedeNasıl kız tam anlayamadım çikolata mı az koymuşum mesela :)
Seda sayan'ın tgrt'deki sabah programını hatırlar mısın? Çarşaf gibi fax gelirdi kadına uçsuz bucaksız. Senin tahliller gözümds öyle canlandıDoktor diyor Allah Allah bu nedir ya
Oysa çok şanslı değilimdirTek şansım çift mesaj
Bol soslu da tabağı bozuyo ben bugun 4 tabak cekimi yaptımKaldiysa bide bol soslu çek bencede
Sana pastalarda attığım profiterolu hatirliyomsusunSeninki de profiterol ama az az koymuşsun ya genelde böyle kaseye yoğun çikolata ile sunulur .
Ekler ince uzun kızlar ☺