• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Nev, bir ara yine çifter çifter gelmişsin:KK70:@Nevreste
Çok kıskanıyorsunuz değil mi:70:
Mismo yazdım gördün mü bilmem:)
Dün sağlık ocağına gittim.Doktor tahlileri yazıcıdan çıkaracak.Kağıtlar çifter çifter çıkıyor doktor bir türlü tek çıkaramadı:70:
Bende bir şeyler var:70:

Sağol canım 😘
Beni tiroidler çalışmıyormuş.Hipofiz salgısı artmış.
İlaç az geliyormuş.
tekrardan geçmiş olsun nevoşum çiçeğem Allah şifa versin aminn🙏🏻🙏🏻

Kim olmak istemez cococum :kızgın:yaraya tuz basmak böyle olsa gerek...füze gonderseydin canım ya...can çekişmeden direkt ölürdük :ruh:
Ooo ne diyon kanki bugün dayanamadım mantı yaptım kendime rüyalarıma girdi.benim mantı hazır alındı tabe😁😁

Çok kıskanıyorsunuz değil mi:KK70:
Mismo yazdım gördün mü bilmem:)
Dün sağlık ocağına gittim.Doktor tahlileri yazıcıdan çıkaracak.Kağıtlar çifter çifter çıkıyor doktor bir türlü tek çıkaramadı:KK70:
Bende bir şeyler var:KK70:
Bu ne bereket :rolleyes: :KK70:

Yaa ben vazmı geçsem acaba yaa kadayıf ve profiterol un sunumuna baktım da yamuldum napcam ben yaa😭 eskiden sunum mu vardı sanki koy taşı çek 😢
Ama senin tarif bomba sunumu iddialı olmazsa zaten bir önemi yok:)
Yapamazsan haber ver:)

Doktor diyor Allah Allah bu nedir ya:KK70:
Oysa çok şanslı değilimdir:KK70:Tek şansım çift mesaj:KK70:
Seda sayan'ın tgrt'deki sabah programını hatırlar mısın? Çarşaf gibi fax gelirdi kadına uçsuz bucaksız. Senin tahliller gözümds öyle canlandı🙈😆

Babamında Tiroidi çalışmıyor. İlaç kullanıyor. Müthiş halsizlik yapıyor. Sende öyle misin?

Back