• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Ama senin tarif bomba sunumu iddialı olmazsa zaten bir önemi yok:)
Yapamazsan haber ver:)
Tamam çiçeğim yapamazsam 1 hafta önceden haber vereceğim.sunumlara baksana inşallah yapabilirim rezil olmam yoksa bunlar beni yamyam gibi yer atar burda valla esamem okunmaz 😂😂

Seda sayan'ın tgrt'deki sabah programını hatırlar mısın? Çarşaf gibi fax gelirdi kadına uçsuz bucaksız. Senin tahliller gözümds öyle canlandı🙈😆

Babamında Tiroidi çalışmıyor. İlaç kullanıyor. Müthiş halsizlik yapıyor. Sende öyle misin?
Geçmiş olsun canım:)
Halsizlik,üşüme,algıda düşüklük,unutkanlık,depresyon ve gereksiz mutsuzluk:(
Tabi benim talasemi var onunda etkisi varmış:)

Tamam çiçeğim yapamazsam 1 hafta önceden haber vereceğim.sunumlara baksana inşallah yapabilirim rezil olmam yoksa bunlar beni yamyam gibi yer atar burda valla esamem okunmaz 😂😂
Tarifi telef etmeyelim biri yapsın bari:70:

Nasıl kız tam anlayamadım çikolata mı az koymuşum mesela :)
Aynen kuzu sadece üstüne sürmüş gibi durmuş o yüzden eklere benzettiler profiteroller çikolatadan görünmeyecek şekilde bulacaktı yani her yanı kaplansaydi daha iyi olurdu.

Aynen kuzu sadece üstüne sürmüş gibi durmuş o yüzden eklere benzettiler profiteroller çikolatadan görünmeyecek şekilde bulacaktı yani her yanı kaplansaydi daha iyi olurdu.
Hımmm şimdi anladım canım yani ayrımın o şekil yapıldığını bilmiyodum cok çikolata sürünce de tabak bozluyor diye yapmadım

Hımmm şimdi anladım canım yani ayrımın o şekil yapıldığını bilmiyodum cok çikolata sürünce de tabak bozluyor diye yapmadım
Güzel olmuş seninkide sunumun .
Ben hani onlar eklere benzetti diye söyledim ☺️

Güzel olmuş seninkide sunumun .
Ben hani onlar eklere benzetti diye söyledim ☺
Anladım KuZum ben bi kere daha yapmayı düşünüyorum eğer yaparsam bide oyle sunum yaparım insallah 🥰 bu arada teşekkür ederim ❤️

Birde kilo alma ve verememe var:)
Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım canım:)Geçmeyen bir kan hastalığı:)
Ah canım benim o kilo yok mu o kilo. Bitirdi bizi. Dur ben sana özelden yazayım. Kuzenim de aynı dertten muzdarip azıcık kocakarı yöntemleri sıralayım🙈

tekrardan geçmiş olsun nevoşum çiçeğem Allah şifa versin aminn🙏🏻🙏🏻

Ooo ne diyon kanki bugün dayanamadım mantı yaptım kendime rüyalarıma girdi.benim mantı hazır alındı tabe😁😁
Afiyet olsun demek düştü gene :KK14:
Üzerine tereyağli salçalı sos da yaptın mı :işsiz:

Ah canım benim o kilo yok mu o kilo. Bitirdi bizi. Dur ben sana özelden yazayım. Kuzenim de aynı dertten muzdarip azıcık kocakarı yöntemleri sıralayım🙈
Ya aslında uzun zamandır iyiydim ama son 7-8 aydır bana bir şeyler oldu:(Meğer tiroid çalışmıyormuş:)Hadi bakalım bekliyorum:)

Back