En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Ama senin tarif bomba sunumu iddialı olmazsa zaten bir önemi yok:)
Yapamazsan haber ver:)
Tamam çiçeğim yapamazsam 1 hafta önceden haber vereceğim.sunumlara baksana inşallah yapabilirim rezil olmam yoksa bunlar beni yamyam gibi yer atar burda valla esamem okunmaz

Geçmiş olsun canım:)
Halsizlik,üşüme,algıda düşüklük,unutkanlık,depresyon ve gereksiz mutsuzluk
Tabi benim talasemi var onunda etkisi varmış:)

Tamam çiçeğim yapamazsam 1 hafta önceden haber vereceğim.sunumlara baksana inşallah yapabilirim rezil olmam yoksa bunlar beni yamyam gibi yer atar burda valla esamem okunmaz
Tarifi telef etmeyelim biri yapsın bari

Nasıl kız tam anlayamadım çikolata mı az koymuşum mesela :)
Aynen kuzu sadece üstüne sürmüş gibi durmuş o yüzden eklere benzettiler profiteroller çikolatadan görünmeyecek şekilde bulacaktı yani her yanı kaplansaydi daha iyi olurdu.

Aynen kuzu sadece üstüne sürmüş gibi durmuş o yüzden eklere benzettiler profiteroller çikolatadan görünmeyecek şekilde bulacaktı yani her yanı kaplansaydi daha iyi olurdu.
Hımmm şimdi anladım canım yani ayrımın o şekil yapıldığını bilmiyodum cok çikolata sürünce de tabak bozluyor diye yapmadım

Hımmm şimdi anladım canım yani ayrımın o şekil yapıldığını bilmiyodum cok çikolata sürünce de tabak bozluyor diye yapmadım
Güzel olmuş seninkide sunumun .
Ben hani onlar eklere benzetti diye söyledim

Güzel olmuş seninkide sunumun .
Ben hani onlar eklere benzetti diye söyledim ☺
Anladım KuZum ben bi kere daha yapmayı düşünüyorum eğer yaparsam bide oyle sunum yaparım insallah bu arada teşekkür ederim

Birde kilo alma ve verememe var:)
Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım canım:)Geçmeyen bir kan hastalığı:)
Ah canım benim o kilo yok mu o kilo. Bitirdi bizi. Dur ben sana özelden yazayım. Kuzenim de aynı dertten muzdarip azıcık kocakarı yöntemleri sıralayım

tekrardan geçmiş olsun nevoşum çiçeğem Allah şifa versin aminn

Ooo ne diyon kanki bugün dayanamadım mantı yaptım kendime rüyalarıma girdi.benim mantı hazır alındı tabe
Afiyet olsun demek düştü gene
Üzerine tereyağli salçalı sos da yaptın mı

Ah canım benim o kilo yok mu o kilo. Bitirdi bizi. Dur ben sana özelden yazayım. Kuzenim de aynı dertten muzdarip azıcık kocakarı yöntemleri sıralayım
Ya aslında uzun zamandır iyiydim ama son 7-8 aydır bana bir şeyler olduMeğer tiroid çalışmıyormuş:)Hadi bakalım bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…