- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
İnşallah canımAmin canım çok şükür tedaviis var.Önemli olan bulunması iyi olacağım inşaallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımAmin canım çok şükür tedaviis var.Önemli olan bulunması iyi olacağım inşaallah:)
Amin canım çok şükür tedaviis var.Önemli olan bulunması iyi olacağım inşaallah:)
Gösterdim çok gösterdimGöster kendini
HgBen geldim geck kaldım sanki
Nasıl geçtiGösterdim çok gösterdim
Sağol canım:)Geçmiş olsun ablam ♥
Kim aldıysa kaptı oylarıKim aldıysa çıksın ortaya
Nasıl geçti?Ben geldim geck kaldım sanki
hoşbulduk ne yaptın sen öyle
açım yemek yemeye halim yok duş almam lazim yerimxen kalkasimyok öyle böyle değilNasıl geçti
Valla güzeldi bir saat pilates 1.5 saat aletlerde yaptım biseyler ama yorgunum şuan sadece önceden başlayanlar in söylediğine göre yarın her yeirm et kiracakmis ,Nasıl geçti?
Oh oh yeme sakın duş al çay iç yathoşbulduk ne yaptın sen öyle
açım yemek yemeye halim yok duş almam lazim yerimxen kalkasimyok öyle böyle değil
Napmışııımmmhoşbulduk ne yaptın sen öyle
açım yemek yemeye halim yok duş almam lazim yerimxen kalkasimyok öyle böyle değil
Meyve yedim bir tabak kesmedi oraya giderken de bir kase icinede iki kaşık ıspanak ile bir kase yoğurt yemiştim bir daha ıspanak yesem mi diyorum açlık var çünküOh oh yeme sakın duş al çay iç yat
koysana düz tabağa caydirmasana biziNapmışııımmm
Tabağım düzdü zaten yamukluk Yoktu ama oyle mi cıkmıskoysana düz tabağa caydirmasana bizi
Ohh gitsin kilolar, gelsin fit vucut birden yüklenme. Zamanla alışırsın. İnsan yürüyüş yapmayınca bile hamlaşıyorValla güzeldi bir saat pilates 1.5 saat aletlerde yaptım biseyler ama yorgunum şuan sadece önceden başlayanlar in söylediğine göre yarın her yeirm et kiracakmis ,
Su iç bacim şu farzetki orucsun ya da salata falan yap kendine yağsızMeyve yedim bir tabak kesmedi oraya giderken de bir kase icinede iki kaşık ıspanak ile bir kase yoğurt yemiştim bir daha ıspanak yesem mi diyorum açlık var çünkü
Sırtıma çok iyi geldi ilk gundeb rahatsızlığım vardı ya çatır çutur etti sürekliOhh gitsin kilolar, gelsin fit vucut birden yüklenme. Zamanla alışırsın. İnsan yürüyüş yapmayınca bile hamlaşıyor
Yorgurtku ıspanak da salata sayikir mi :))Su iç bacim şu farzetki orucsun ya da salata falan yap kendine yağsız