• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Valla güzeldi bir saat pilates 1.5 saat aletlerde yaptım biseyler ama yorgunum şuan sadece önceden başlayanlar in söylediğine göre yarın her yeirm et kiracakmis ,😂😅

Oh oh yeme sakın duş al çay iç yat
Meyve yedim bir tabak kesmedi oraya giderken de bir kase icinede iki kaşık ıspanak ile bir kase yoğurt yemiştim bir daha ıspanak yesem mi diyorum açlık var çünkü :(

Valla güzeldi bir saat pilates 1.5 saat aletlerde yaptım biseyler ama yorgunum şuan sadece önceden başlayanlar in söylediğine göre yarın her yeirm et kiracakmis ,😂😅
Ohh gitsin kilolar, gelsin fit vucut :KK70: birden yüklenme. Zamanla alışırsın. İnsan yürüyüş yapmayınca bile hamlaşıyor

Meyve yedim bir tabak kesmedi oraya giderken de bir kase icinede iki kaşık ıspanak ile bir kase yoğurt yemiştim bir daha ıspanak yesem mi diyorum açlık var çünkü :KK43:
Su iç bacim şu farzetki orucsun ya da salata falan yap kendine yağsız

Ohh gitsin kilolar, gelsin fit vucut :KK70: birden yüklenme. Zamanla alışırsın. İnsan yürüyüş yapmayınca bile hamlaşıyor
Sırtıma çok iyi geldi ilk gundeb rahatsızlığım vardı ya çatır çutur etti sürekli :D

Back