- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Az ye bariYorgurtku ıspanak da salata sayikir mi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az ye bariYorgurtku ıspanak da salata sayikir mi :))
deynepnaz senin sütlacı istiyor
Kolay olur mu hiç ,o kıvamı tutturmayı herkes beceremiyorFırın sütlaç kolay değil ya:)
Kapamadım değil kapmadım tarif,rezerve edince stres yapıyorumAma kapamadı
Kızları da çifter çifter doğurdun ya NevoşDoktor diyor Allah Allah bu nedir ya
Oysa çok şanslı değilimdirTek şansım çift mesaj
Yağsız salata da birşeye benzemiyor beaSu iç bacim şu farzetki orucsun ya da salata falan yap kendine yağsız
Ben yemem zatenYağsız salata da birşeye benzemiyor bea
Hay senin mor tipsiz ,boynuzlu şeyineBen yemem zaten
Yağsız salataHay senin mor tipsiz ,boynuzlu şeyine
Ne yemezsin salata mı yağsız salata mı?
Kendi yemediğin tatsız tuzsuz şeyi miniğe neden yediriyorsun o zamanYağsız salata
Allah korusunKolay olur mu hiç ,o kıvamı tutturmayı herkes beceremiyor
Kapamadım değil kapmadım tarif,rezerve edince stres yapıyorum
Kızları da çifter çifter doğurdun ya Nevoş
Bir daha hamile kalsan belki yine çifter doğurursun
Düşüncesi hoşuna gitti değil mi?Yerinde duramıyorsun sevinçtenAllah korusun
yedim gittiAz ye bari
Ya deynep okuyunca WC de kahkaha attım komşular da diyecek teeee Allah'ım yaHay senin mor tipsiz ,boynuzlu şeyine
Ne yemezsin salata mı yağsız salata mı?
Hiç ama hiç hoşuma gitmediDüşüncesi hoşuna gitti değil mi?Yerinde duramıyorsun sevinçten
Dün akşam benim de içimden bu geçti. Herşeyi çifter çifterHiç ama hiç hoşuma gitmedi
Ne bereketli kadınımKocam kıymet bilmiyorDün akşam benim de içimden bu geçti. Herşeyi çifter çifter
Bu seferde ikiz oğlun mu olacak?Hamile miydin?Neden gizledin bizden?Yavaş yavaş alıştıra alıştıra mı söyleyecektin bize?Hiç ama hiç hoşuma gitmedi
Bilir bilir el üstünde tutar hep inşallahNe bereketli kadınımKocam kıymet bilmiyor
O Zayıflamak istiyo spor yapıyoKendi yemediğin tatsız tuzsuz şeyi miniğe neden yediriyorsun o zaman
Hangi koca biliyor ki, boşverNe bereketli kadınımKocam kıymet bilmiyor
Benim yerime sen doğur 2 tane ile kalmışsın.Genelde 2. sınıfa çocuğu geçen anneler yapıyor:)Bizim sınıfın yarısı doğurduBu seferde ikiz oğlun mu olacak?Hamile miydin?Neden gizledin bizden?Yavaş yavaş alıştıra alıştıra mı söyleyecektin bize?
Aynen ya:)Hangi koca biliyor ki, boşver
Amin inşaallah:)Bilir bilir el üstünde tutar hep inşallah