2 ucuOlmaz mı Ah ahhh
Yok be temsili foto.Geçmiş olsun canım yeni mi
Damar yolu gerçek mi sonra demesinler rol yapıyor. Kankasına naz yapıyor
Zaten belki kişiler hariç birinci yapmıyoruz malum aşko,duzenli ödeme yapıyorlar şimdilik, ama henüz yatıran olmadı,ilk yatıranı birinci yaparız yineAşko listeyi kontrol et sıra kimde aidat ödenmiş mi
Bizim apartman yöneticisiAşko listeyi kontrol et sıra kimde aidat ödenmiş mi
Aman bizden uzak2 uculu değnek
Tamam aşkom Margaret zaten geçen ay ödeme yapmadı ondan öyle olduZaten belki kişiler hariç birinci yapmıyoruz malum aşko,duzenli ödeme yapıyorlar şimdilik, ama henüz yatıran olmadı,ilk yatıranı birinci yaparız yine
Asansörün kapısını açık bırakmayınBizim apartman yöneticisi
Aşko,o kadar uyardım, bak son anda kaybedersin ,öde dedim ,yok ,e ben napayimTamam aşkom Margaret zaten geçen ay ödeme yapmadı ondan öyle oldu
Tüh tühAşko,o kadar uyardım, bak son anda kaybedersin ,öde dedim ,yok ,e ben napayim
Derdimizi unuttuk kısa süre de olsa ,hem günahlarımız da alındı,hafifledikTüh tüh
Bize şamata çıktı çok eğlendik ya
Tamam aşkom Margaret zaten geçen ay ödeme yapmadı ondan öyle oldu
Yağlarımızda erimiştir belki aşkomDerdimizi unuttuk kısa süre de olsa ,hem günahlarımız da alındı,hafifledik
Sus ve paranı yolla ,yoksa yine alamazsın, hemşosun diye indirim de yapacağım, tenhaya gel
Yoksa sen kekten, yemekten, sunumdan ne anlarsın
Tamam aşkomSunumsuz yakalanmak istemem aretim,az daha çalışayım, gece sunum yapayım
Kuşum ben anlamıyorum zaten, hepsi araklama.Yoksa sen kekten, yemekten, sunumdan ne anlarsın
Beyaz kısır bizim favorimizonu kıskandık zaten
Çeribaşı ay çilekçibaşı o kimse karışabilemezBidaha çilek koymuyorsun