- 28 Haziran 2011
- 59.350
- 149.755
Allah seni yaaaa,yeni birsey oldu sandım kankalarima bir haber salarim olayı çözerimUlannnnn seni üzmesinler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah seni yaaaa,yeni birsey oldu sandım kankalarima bir haber salarim olayı çözerimUlannnnn seni üzmesinler.
Bu dünya çok kötüKimseye güvenmeyeceksin canım maalesef ağzı olan konuşuyor
Biliyorum kuşum ya çok mühim değil kankamsınKuşum ben anlamıyorum zaten, hepsi araklama.
Kuşum yazsaydın hallederdim ben hemen
Kopya çekilmiş olabilir. Mesela ben senin tarifi yıllar önce yapmıştım. Kesin oradan kopya çektinŞimdi siz bu tarifleri yapıyorsunuz da neye göre yapıyorsunuz? Bazı tariflerin noter onaylı telif kayıt tescili var, öyle kafanıza göre tarif kopyalayamazsınız.
Hala yazabilirsin Hadi naz yapmaYeminle küstüm. Bu kategoriye yazdığım son mesajım da budur daha gelmem.
Çok şükür bu yarışmada da birinci olursam mutfağımın hiçbir eksiği kalmıyor. Hepsini KK dizdi sağ olsun. Bu ay da smoothie blender olursa sevinirim.Biliyorum kuşum ya çok mühim değil kankamsın
Yooo o tarifin telifi başkasındaymış. Demek ki sen de araklamışsın.Kopya çekilmiş olabilir. Mesela ben senin tarifi yıllar önce yapmıştım. Kesin oradan kopya çektin
Araba alacağız oda neymişÇok şükür bu yarışmada da birinci olursam mutfağımın hiçbir eksiği kalmıyor. Hepsini KK dizdi sağ olsun. Bu ay da smoothie blender olursa sevinirim.
Aslında tarif orjinal olmalı sen bulmalısın nasıl başka birinin yaptığı tarifi yaparsınYooo o tarifin telifi başkasındaymış. Demek ki sen de araklamışsın.
Yazan olmadı miYeminle küstüm. Bu kategoriye yazdığım son mesajım da budur daha gelmem.
Yooo o tarifin telifi başkasındaymış. Demek ki sen de araklamışsın.
Yumurta doğru muydu örtmenimAslında tarif orjinal olmalı sen bulmalısın nasıl başka birinin yaptığı tarifi yaparsın
Eeee sen çilek koymamışsın çileksiz yarışmıyoruz nasıl bilmezsinYumurta doğru muydu örtmenim
cilenk olmadan birinci okunmaz kuralını ben bozdum amaEeee sen çilek koymamışsın çileksiz yarışmıyoruz nasıl bilmezsin
Ya seninle kanka olduk mu nasıl oldu bilmiyorum çilekte koymamışsıncilenk olmadan birinci okunmaz kuralını ben bozdum ama
En çok ihtiyacım olan şey smoothie blenderÇok şükür bu yarışmada da birinci olursam mutfağımın hiçbir eksiği kalmıyor. Hepsini KK dizdi sağ olsun. Bu ay da smoothie blender olursa sevinirim.