- 28 Haziran 2011
- 59.350
- 149.755
Başarı = yalakalıkGood luck girl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başarı = yalakalıkGood luck girl
Ve çilekBaşarı = yalakalık
Zıplayıver cekirge
Bak bana da feyz al ,be he he heeeyBaşarı = yalakalık
Tamam anlatsınASSOSyal anlatsın
Ve çilek
Bu yaşıma geldim ben insanları hâlâ tanıyamadım. Yanarım yanarım buna yanarım canom muhabbetim dahi olmayan insanlar hakkımda konuşuyor, ne haklaSenden de canım Kimseye hiçbir şeyi ispat etmek zorunda değiliz.
Çileği ben almadım zaten nevos eve gönderiyor. Boşuna para vermeyin sizde canomVe çilek
Bak bana da feyz al ,be he he heeey
Ayy noldu yeni miBirincilik ödülü başka birine gidince biz: Eki Görüntüle 3346202
Nevreste ASSOSyal C A N O yasminsay
Ulannnnn seni üzmesinler.Ayy noldu yeni mi
Aynen böyle oluyormuşuz bizim niye habarımız yooogkkBirincilik ödülü başka birine gidince biz: Eki Görüntüle 3346202
Pis fesatlar,zaten sırasıyla hepiniz oluyorsunuz ,her kategori birinci olacak kişi de belli,eeee.Birincilik ödülü başka birine gidince biz: Eki Görüntüle 3346202
Kimseye güvenmeyeceksin canım maalesef ağzı olan konuşuyorBu yaşıma geldim ben insanları hâlâ tanıyamadım. Yanarım yanarım buna yanarım canom muhabbetim dahi olmayan insanlar hakkımda konuşuyor, ne hakla
Birde o tarafı varAman ya ,birileri ciddiye alacak
Geçmiş olsun canım yeni miBirincilik ödülü başka birine gidince biz: Eki Görüntüle 3346202
Olmaz mı Ah ahhhBirde o tarafı var
Aşko listeyi kontrol et sıra kimde aidat ödenmiş miPis fesatlar,zaten sırasıyla hepiniz oluyorsunuz ,her kategori birinci olacak kişi de belli,eeee.