Ben anca parayla ,beleşe asssssla ,hayrat miyim ,hıııhBirini çek kenara sor hemen anlatır
Kankalarimi güzel orgutledim sagolsunlar,beni yalnız bırakmadılar. Yoksa hâlâ burada surunuyordum birinci olucam diye canom yazık banaYalakalık yapan kazanır baby
Çok şükürİnansınlar kuzum Allah var biz kimseden korkmayız
Biz zaten hep parayla çalışırızBen anca parayla ,beleşe asssssla ,hayrat miyim ,hıııh
Ama hala para yatmadı, bir daha rüyanda görKankalarimi güzel orgutledim sagolsunlar,beni yalnız bırakmadılar. Yoksa hâlâ burada surunuyordum birinci olucam diye canom yazık bana
Hiçte bile gayet emeğinle kazandın. Pastan olsun kiraz kurabiyen olsun sonuna kadar hak ediyorduKankalarimi güzel orgutledim sagolsunlar,beni yalnız bırakmadılar. Yoksa hâlâ burada surunuyordum birinci olucam diye canom yazık bana
Offf eksi bir puan aklımı başıma getirir galiba hemsosuu, hemen canodan ödevlerimi kopya cekicemDikkatsizsin Sosyal
Tabii ki,arkadaşlık, vefa ,merhamet ,sağlam karaktere karşıyızBiz zaten hep parayla çalışırız
Zano'm en iyi öğrencilerden, tamam hemsomOfff eksi bir puan aklımı başıma getirir galiba hemsosuu, hemen canodan ödevlerimi kopya cekicem
En önemlisi kul hakkı ve Allah korkusuTabii ki,arkadaşlık, vefa ,merhamet ,sağlam karaktere karşıyız
Anlamını bilene ne mutlu :)En önemlisi kul hakkı ve Allah korkusu
Neeyyyy olamaz hemen aticam tmm tmmmAma hala para yatmadı, bir daha rüyanda gör
Ohhhh bu ayida kurtaricam inş hemsosuuZano'm en iyi öğrencilerden, tamam hemsom
Allah razı olsun canımın içi, gerçekten çok yazıkHiçte bile gayet emeğinle kazandın. Pastan olsun kiraz kurabiyen olsun sonuna kadar hak ediyordu
Aferin çekirgeNeeyyyy olamaz hemen aticam tmm tmmm
Good luck girlOhhhh bu ayıdan kurtaricam inş hemsosuu
Zıplayıver cekirgeAferin çekirge
Senden de canımAllah razı olsun canımın içi, gerçekten çok yazıkrabbim kimseyi bu duruma düşürmesin, daha ölmedik çok şükür