Yalakalık yapmadan olmaz aşko o buranın kuralı bende ağa paşayı zatenİtiraf ediyorum yalakalık yapmadan duramıyorum, e bir de aylık maaş alıyorum asko,ne kadar çok oversem +100 dolar,malum ,bekar kadınım, geçimim burdan Allah bereket versin
Amin aşkom,kraliçem, bidenemYalakalık yapmadan olmaz aşko o buranın kuralı bende ağa paşayı zaten
Allah bereket versin
Biraz daha yalakalık yapmak lazımAmin aşkom,kraliçem, bidenemIBAN attım,bekliyorum ,maaş yatmadı hala
Oynat aretim vtr yi sendeyizTarifsiz kederler var ,sunayım mi aşko
Etiket başı ücretime de zam istiyorum, hayat pahalı güllerin gülü ,lütfen ,arz ederim ahahahahahahaaBiraz daha yalakalık yapmak lazım
Sunumsuz yakalanmak istemem aretim,az daha çalışayım, gece sunum yapayımOynat aretim vtr yi sendeyiz
Tamam etiket başı 3 tl zam yaptımEtiket başı ücretime de zam istiyorum, hayat pahalı güllerin gülü ,lütfen ,arz ederim ahahahahahahaa
Allllllllah tuttuğunu altın etsinTamam etiket başı 3 tl zam yaptım
Sanki ben neyin ne yapabilirim tövbeAllllllllah tuttuğunu altın etsinben de diyorum ben bu kadını niye seviyorum ,işte, elibol
Hadi hadi,sana kendi aramızda sihirli aşkom diyoruz ,boşa değilSanki ben neyin ne yapabilirim tövbe
Çok büyümüşler gözlerinde sağ olsunlar
Maşallah bize
Nevos bana bi el atsan da yönetici olsam sıkıldım benYalakalık yapmadan olmaz aşko o buranın kuralı bende ağa paşayı zaten
Allah bereket versin
Beni de sonraki ay birinci yap kankim.Aşko bu ay sen makarna tarifi almadın en kankam sensin bu ay seni birinci yapalım bence
Tarif yapman şart değil
Bidaha çilek koymuyorsunNevos bana bi el atsan da yönetici olsam sıkıldım ben
23 Nisan'da bir boşluk var,ücreti bana yolla hemsom simdidenNevos bana bi el atsan da yönetici olsam sıkıldım ben
Lodostanmış senin sinir şeysiBende anca sinirli aşko
Siteyi üstüne yaparımNevos bana bi el atsan da yönetici olsam sıkıldım ben
Tabi canımBeni de sonraki ay birinci yap kankim.
#kankilikkazanacaksinsilikkaybedecek