- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Haykırdım haykiracaaaak nefesim kalmayacak bilee3Beni de sonraki ay birinci yap kankim.
#kankilikkazanacaksinsilikkaybedecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haykırdım haykiracaaaak nefesim kalmayacak bilee3Beni de sonraki ay birinci yap kankim.
#kankilikkazanacaksinsilikkaybedecek
Nooldu yineee yaaa ben yapay zeka aleminde dolanırken burada bir şeyler olmuş YİNEAşko senin burada amacın ne, neden yardım ediyorsun ve hep buradasın. Çıkarsız olmaz mutlaka bir şey olmalıymış ya
Iban at bana hemsosuu kapora yapltırayım ,kaptiramam bunu23 Nisan'da bir boşluk var,ücreti bana yolla hemsom simdiden
Koyma,ayıpKankalarim istemezse koymicam
Armut diye bir öneri gelmiş armudu onlar yesinKankalarim istemezse koymicam
Yapma bak inanırııımmmmİtiraf ediyorum yalakalık yapmadan duramıyorum, e bir de aylık maaş alıyorum asko,ne kadar çok oversem +100 dolar,malum ,bekar kadınım, geçimim burdan Allah bereket versin
Günaydın bebeğimNooldu yineee yaaa ben yapay zeka aleminde dolanırken burada bir şeyler olmuş YİNE
Elden de olar hemşom ,IBAN mesaj kurunda,dm bakIban at bana hemsosuu kaporta yapltırayım ,kaptiramam bunu
Geçimini burdan ,ne yapayım kızım yaYapma bak inanırııımmmm
Bekleyemem çatlarımGünaydın bebeğim
Sıranı bekle
Ohh çatlaBekleyemem çatlarım
Yok sihirli deneyimle dokunacağım ama bana yalakalık yapman şartBekleyemem çatlarım
Çatladım hadi söyleOhh çatla
Çarptı Zano'm, kac gün oldu ,yiterLodostanmış senin sinir şeysi
Sen geçen günkü faili söyle bende sana söylimÇatladım hadi söyle
İlk ödeme benden o zamanBirinci olmak isteyen direkt bana ücret ve mesaj atsın
Ben tarif yapmadan birinci olmak istiyorum, o kadar gücün var ama yani aşko ,bir kerecik olayım hebak ,çok tatliyimGünaydın bebeğim
Sıranı bekle
Ayy nevosum çok mutevaziyim o kadar istesem sağol,cansinSiteyi üstüne yaparım
Tabi canım
Avucunu yala. Ben başkasından öğrenirimSen geçen günkü faili söyle bende sana söylim