- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Sen İstanbul Anadolu yakasında mı yaşıyorsun?Sokak araları fena burada dünya yetişemez mümkün değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen İstanbul Anadolu yakasında mı yaşıyorsun?Sokak araları fena burada dünya yetişemez mümkün değil.
En iyisi olsun aşkoYa arkadaşlar bizi çekemeyenler için anten almak istiyorum hangi marka önerirsiniz
Evet Anadolu tarafındayım.Sen İstanbul Anadolu yakasında mı yaşıyorsun?
Enb olsun iyi çekerYa arkadaşlar bizi çekemeyenler için anten almak istiyorum hangi marka önerirsiniz
Aşko bu ay sen makarna tarifi almadın en kankam sensin bu ay seni birinci yapalım benceEn iyisi olsun aşko
Abla kedi uzanamadığı ciğere pis dermişEvet Anadolu tarafındayım.
Enb olsun iyi çeker
Kimmiş o ciğere uzanamayan bakalımAbla kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş
Attık gitti abla biz unutmuştuk onlar bizi unutmamışKimmiş o ciğere uzanamayan bakalım
Unutulmaz yer burası sjksjksjkAttık gitti abla biz unutmuştuk onlar bizi unutmamış
Çok kıskanılıyoruz ablaUnutulmaz yer burası sjksjksjk
Peki ya kankalarÇok kıskanılıyoruz abla
Sosyal'im çok şükür bizim Allah korkumuz var. Olmayanlar öbür dünyada nasıl hesap verecek onu düşünsün. Ben açıkcası öbür dünyada onları kapıda bekliyor olacağımPeki ya kankalar
Aşko benim olayım da bu zaten oylamaya gerek yokAşko bu ay sen makarna tarifi almadın en kankam sensin bu ay seni birinci yapalım bence
Tarif yapman şart değil
Gönlümün birincisi sensin aşkomAşko benim olayım da bu zaten oylamaya gerek yok
Ben zaten birinciyim
Çok şükür gönül kazanmakta nasipliyiz aşkomGönlümün birincisi sensin aşkom
Çok şükür aşkomÇok şükür gönül kazanmakta nasipliyiz aşkom
Tarifsiz kederler var ,sunayım mi aşkoBugün tarif yok mu
Aşko senin burada amacın ne, neden yardım ediyorsun ve hep buradasın. Çıkarsız olmaz mutlaka bir şey olmalıymış yaTarifsiz kederler var ,sunayım mi aşko
İtiraf ediyorum yalakalık yapmadan duramıyorum, e bir de aylık maaş alıyorum asko,ne kadar çok oversem +100 dolar,malum ,bekar kadınım, geçimim burdan Allah bereket versinAşko senin burada amacın ne, neden yardım ediyorsun ve hep buradasın. Çıkarsız olmaz mutlaka bir şey olmalıymış ya