Makarnalar En Başarılı 20 Makarna Tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifleri ''hangileridir?(4 Oy Hakkınız bulunmaktadır)

• Ankete Katılan
    517
  • Anket Kapalı .
Konuyu dağıtayım. Benim oğlan yemeğini unutmuş. Para aldı mı bilemedim. Okula geldim. Bahçe kapısında bekliyorum ve ergen fırçası yükleniyor:KK17::KK47::ukala::ukala::ukala:
Neden geldin?
Uzakta bekle
Ben yedim bir şeyler
Sessiz konuş
Bir daha gelme sakın🤣
Öyle deme paşam rütbe almış terfi etmiş ergenlikte,alışacaksın nevoşcum bunlara erkek çocuklaırnda daha sıkıntı bu ergen durumları. :olamaz:

Konuyu dağıtayım. Benim oğlan yemeğini unutmuş. Para aldı mı bilemedim. Okula geldim. Bahçe kapısında bekliyorum ve ergen fırçası yükleniyor:KK17::KK47::ukala::ukala::ukala:
Neden geldin?
Uzakta bekle
Ben yedim bir şeyler
Sessiz konuş
Bir daha gelme sakın🤣
Bizde kız bu durumda oğlan arkadaşlarına gösterir annem geldi diye

Neden geldin?
Uzakta bekle
Ben yedim bir şeyler
Sessiz konuş
Bir daha gelme sakın🤣
Sessiz mi konuş😂hahshs

Neden geldin?
Uzakta bekle
Ben yedim bir şeyler
Sessiz konuş
Bir daha gelme sakın🤣
Besle buyut danayi tanimasin anayi
Benimkiler de böyle
Okula yaklasmam yasak😂

Bunu atlatamıyacağız galiba 🥺
Dışarı çıktığımızda o sesin yıkılma sesi olduğunu eşimle aynı anda anladığımız o an. 😐 Biz senin kadar hasar almadık, belki atlatırdık ama fırsat olmuyor ki her yeni depremle tekrar tetikleniyor.

Bak sen ergen paşaya😅

Öyle deme paşam rütbe almış terfi etmiş ergenlikte,alışacaksın nevoşcum bunlara erkek çocuklaırnda daha sıkıntı bu ergen durumları. :olamaz:

Bizde kız bu durumda oğlan arkadaşlarına gösterir annem geldi diye

Sessiz mi konuş😂hahshs

Besle buyut danayi tanimasin anayi
Benimkiler de böyle
Okula yaklasmam yasak😂
Geçen yıl ikinci dönemden beri böyle bizi yaklaştırmıyor. Beni gördü arkadaşları yanında kafayı önüne eğip oyyyyy dedi gördüm:KK70:
Neyse fırça yemedim🤣

Dışarı çıktığımızda o sesin yıkılma sesi olduğunu eşimle aynı anda anladığımız o an. 😐 Biz senin kadar hasar almadık, belki atlatırdık ama fırsat olmuyor ki her yeni depremle tekrar tetikleniyor.
İlk büyük düzce depreminde yaşamıştım,lojmandaydık eşim doğuda şark görevinde kızımla beraberdik evde tektim aşağı nasıl indim hatıramıyorum bile merdevenlar kaydı ayağımın altından.Oda 7.2 finadı herhalde.

Evim yıkılması belki hayatıma devam etseydim çabuk geçerdi🥺Elazığ depreminde çabuk atlatmıştık.

Geçen yıl ikinci dönemden beri böyle bizi yaklaştırmıyor. Beni gördü arkadaşları yanında kafayı önüne eğip oyyyyy dedi gördüm:KK70:
Neyse fırça yemedim🤣
Büyüdü artık annesi kabullenmek lazımda evlat olunca kıyamıyorsun gene,bak benmkine hala arada bana çemkirir hele kocası yanındaysa duyduysa vay haline onun hemen özür dile annemden diyor aslan damatttt kaynanasını tutuyor :KK53:
Otobuse falan bindigimizde de benden ayri oturuyorlar, yalniz binmisler havası veriyorlar, kafalar değişik.. E ben de bikere bunlari unuttum indim otobüsten, ana gibi analikta benim gibi olun :KK53:
Anaaaaaa ciddenmiii unuttun :olamaz:

X