Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Hayırlı,sağlıklı uzun ömürlü olsunevet adaşımm kızlar abla oluyor inşallah
henuz daha olmadı nevosum en son 11. haftada gıtmıstım haftaya olacak kontrolum o zaman bellı olur dıye beklıyorumCinsiyeti belli oldu mu canım
amin canım cok tesekkur ederımHayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Hayırlı,sağlıklı uzun ömürlü olsun
Bazen vinç desteği gerekebiliyor tabisenın daha fenadır sımdılerdeolsun premseslik yap hep
Hayırlı olsun. sağlıkla gelsinKolay gelsin miniğim prens geliyor Allahın izniyle
Yaaaaaaaaaaaevet adaşımm kızlar abla oluyor inşallah
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun. sağlıkla gelsin
Yok canım mart grubunda değilimTeşekkür ederim canımsen mart gurubunda varsın dimi yanlışmı hatırlıyorum acaba
Kusura bakma canım karıştırdım o zamanYok canım mart grubunda değilim
Estağfurullah ne kusuru canımKusura bakma canım karıştırdım o zaman
Sende mi bebis bekliyorsuntesekkür ederim nevosummya daha oncede eklemek ıstedım ama kızlarımın dogum uzerınden ne kadar sure gectı yazısı kayboluyordu ondan vazgecmıstım şimdi 700. gun olmus değiştirdim
Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah aminnŞuraya takvim koyup hamileyim diye gelsem var yaaa hepiniz şok olursunuzama değilim
İnşallah o günde gelecek sosyalimŞuraya takvim koyup hamileyim diye gelsem var yaaa hepiniz şok olursunuzama değilim
Amin be kuzumRabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah aminn