- 28 Haziran 2011
- 59.461
- 150.022
Artık eski yarışmalardan eser kalmadı, herkes cok fena o yüzden nevosu darlayip 4 oy istedik ama yine yetmedi evvatoşummO değilde ne ara 4 oya çıktınız zalımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık eski yarışmalardan eser kalmadı, herkes cok fena o yüzden nevosu darlayip 4 oy istedik ama yine yetmedi evvatoşummO değilde ne ara 4 oya çıktınız zalımlar
Herşey gelip geçer. İnsan yorulur Allah toparlar. Elhamdülillah imtihan edip ihmal etmeyene.Allah büyük kuzum inşallah
Seçmen için çok büyük kolaylık olmuş yetsin artık sosyalimArtık eski yarışmalardan eser kalmadı, herkes cok fena o yüzden nevosu darlayip 4 oy istedik ama yine yetmedi evvatoşumm
Nasılsın kuzum nasıl geçiyorHoş buldum ablacım
Rica ederim ellerine sağlık olsunTeşekkür ediyorum
İnşallah o güzel haberide senden alacağız çicemmmŞuraya takvim koyup hamileyim diye gelsem var yaaa hepiniz şok olursunuz ama değilim
Çok şükür iyi gidiyor ablacım bazen baş ağrısı mide yanmalarım oluyor ama her halimize şükürNasılsın kuzum nasıl geçiyor
Rica ederim ellerine sağlık olsun
İnşallah o güzel haberide senden alacağız çicemmm
Sağlıkla gelsin inşallahhenuz daha olmadı nevosum en son 11. haftada gıtmıstım haftaya olacak kontrolum o zaman bellı olur dıye beklıyorum
Bunların olması normal kuzum hepimizde olduÇok şükür iyi gidiyor ablacım bazen baş ağrısı mide yanmalarım oluyor ama her halimize şükür
Öyle tabi ablacım hiç kolay değilmiş annelik ama herşeye değerBunların olması normal kuzum hepimizde oldu
Kesinlikle onları gözün görmüyor bile,kucağına aldığında değdi bee diyorsun kuzumÖyle tabi ablacım hiç kolay değilmiş annelik ama herşeye değer
İple çekiyorum o günü çok şükür ablacımKesinlikle onları gözün görmüyor bile,kucağına aldığında değdi bee diyorsun kuzum
Az kaldı artık kuzumİple çekiyorum o günü çok şükür ablacım
Yaaaaaa aglicam ne güzel dedin ama,çok şükür bitanecimHerşey gelip geçer. İnsan yorulur Allah toparlar. Elhamdülillah imtihan edip ihmal etmeyene.
Yetmiyor kiiii muhteşem yapiyo herkes evvosumSeçmen için çok büyük kolaylık olmuş yetsin artık sosyalim
Allah razı olsun canım gül goncaaammmNasılsın kuzum nasıl geçiyor
Rica ederim ellerine sağlık olsun
İnşallah o güzel haberide senden alacağız çicemmm
Yaaaa minnoşum sen nerelerdesin amaaaa bebeklerim iyi miii seni arıyorum valla salçalı makarna diyen dillerine bal sürücemSalçalı makarna kırmızı çizgimiz
Herkesin eline,emeğine sağlık Bol şanslar hanımlar
Ben oyumu kullandım . Çok tatlış bir süprizle de karşılaştım gidiyorum
Yaaaaaa aglicam ne güzel dedin ama,çok şükür bitanecim
Orası öyle tabi sosyalim bikere hepsi ayrı ayrı emekYetmiyor kiiii muhteşem yapiyo herkes evvosum
Sendede çicem sağolAllah razı olsun canım gül goncaaammm
amiiin nevoşumSağlıkla gelsin inşallah