En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifleri ''hangileridir?(4 Oy Hakkınız bulunmaktadır)

• Ankete Katılan
    517
  • Anket Kapalı .
Oyyyy ,sağlıkla gelsinler canım, hayırlı olsun ❤️:nazar::anne:
tesekkür ederim cennamm bu kez tek bir minik sağlıklı sıhhatlı buyur ınsallah buda beklıyoruz :KK60: :KK200:

Miniğim iyiyim çok şükür bebişin keyfi yerinde şükür :anne: sen nasılsın iyimisin :KK60::KK200:
İyiyim bende beslenme hazırlıyorum okula gideceğim birazdan iyi olmana sevindim prens mi prenses mi geliyor belli mi :rolleyes:

Hoş buldum mervem nasılsın bebiş nasıl :KK60: :KK200:
ikimizde ıyıyız sımdılık evvosum bakalım bol bol yatıp yuvarlanasım olması dısında sıkıntı yok :D

ikimizde ıyıyız sımdılık evvosum bakalım bol bol yatıp yuvarlanasım olması dısında sıkıntı yok :KK70:
Hep iyi sağlıklı olun inşallah 🧿 bende öyleyim valla hiç bir yere sığamıyorum 😂

Sonunda takvim eklenmiş hayırlı olsun bebişim:KK60:
tesekkür ederim nevosumm :KK60: ya daha oncede eklemek ıstedım ama kızlarımın dogum uzerınden ne kadar sure gectı yazısı kayboluyordu ondan vazgecmıstım :D :D şimdi 700. gun olmus değiştirdim :P

tesekkür ederim nevosumm :KK60: ya daha oncede eklemek ıstedım ama kızlarımın dogum uzerınden ne kadar sure gectı yazısı kayboluyordu ondan vazgecmıstım :KK70: :KK70: şimdi 700. gun olmus değiştirdim :p
Cinsiyeti belli oldu mu canım 🤗 🤩 ❤️

Back