Çok şükür iyiyim cennamevde yanlız değildim o yüzden giremedim pek sen nasılsın iyisindir inşallah
Hoş buldum ablacımCano söylryince fark ettim bende,sağlıcakla dünyaya gelsinler mervişim
Günaydın kuzum hoş geldin
Miniğim iyiyim çok şükür bebişin keyfi yerinde şükür
Daim olsun inşallah cennam elhamdülillah keyfimiz yerinde şimdilikAman iyi ol daiyiyim ben de, şükür
Hep öyle olsun kuzumDaim olsun inşallah cennam elhamdülillah keyfimiz yerinde şimdilik
tesekkür ederim cennamm bu kez tek bir minik sağlıklı sıhhatlı buyur ınsallah buda beklıyoruzOyyyy ,sağlıkla gelsinler canım, hayırlı olsun
İyiyim bende beslenme hazırlıyorum okula gideceğim birazdan iyi olmana sevindim prens mi prenses mi geliyor belli miMiniğim iyiyim çok şükür bebişin keyfi yerinde şükürsen nasılsın iyimisin
Teşekkür ediyorumHepinizin ellerine sağlık olsun,seçim yapmak gene zor oldu.
Ali nazik,bolonez soslu,erişteli tavuklu,fırında kıymalı mantı makarnalar ellerinizesağlık olsun hanımlar
ikimizde ıyıyız sımdılık evvosum bakalım bol bol yatıp yuvarlanasım olması dısında sıkıntı yokHoş buldum mervem nasılsın bebiş nasıl
Sonunda takvim eklenmiş hayırlı olsun bebişim
Kolay gelsin miniğim prens geliyor Allahın izniyleİyiyim bende beslenme hazırlıyorum okula gideceğim birazdan iyi olmana sevindim prens mi prenses mi geliyor belli mi
Oyyy sağlıkla kucağına al inşallahKolay gelsin miniğim prens geliyor Allahın izniyle
Hep iyi sağlıklı olun inşallahikimizde ıyıyız sımdılık evvosum bakalım bol bol yatıp yuvarlanasım olması dısında sıkıntı yok
Allah razı olsun miniğim amin inşallahOyyy sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canımtesekkür ederim cennamm bu kez tek bir minik sağlıklı sıhhatlı buyur ınsallah buda beklıyoruz
tesekkür ederim nevosummSonunda takvim eklenmiş hayırlı olsun bebişim
Cinsiyeti belli oldu mu canımtesekkür ederim nevosummya daha oncede eklemek ıstedım ama kızlarımın dogum uzerınden ne kadar sure gectı yazısı kayboluyordu ondan vazgecmıstım şimdi 700. gun olmus değiştirdim
senın daha fenadır sımdılerdeHep iyi sağlıklı olun inşallahbende öyleyim valla hiç bir yere sığamıyorum