- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.219
Ali nazik benim efendim teşekkürlerKaridesli ve Ali nazik isimli makarnalar süper görünüyor. Kim yaptıysa ellerine kollarına sağlık. Herkese başarılar
Az çok belli oluyor farkı açtın zatenYorumun gözumden kaçmış yeni gördüm. İçlerini doldurmak biraz zahmetli ama yarışma için üşenmedim. Bakalım daha tam belli değil
Sana da yalakalik yapmak gerekiyor mu pekiİki birinciliğin mi var? Tamam o iş bende andkdkdk
Yok yav ben kimim ki dkdkkdSana da yalakalik yapmak gerekiyor mu peki
TeşekkürlerBen bolonez,salçalı, ve domatesli olana oy verdim makarnayı severim ama her makarnayı yemem çünkü gurme olduğum için belli makarna markasını yerim
Ama benim yarisma fotolarını çekeceksin ya lazım benceYok yav ben kimim ki dkdkkd
4 oy hakkı vardıBen bolonez,salçalı, ve domatesli olana oy verdim makarnayı severim ama her makarnayı yemem çünkü gurme olduğum için belli makarna markasını yerim
Maşallah daha iyi olsun inşallah hanım ablamGünaydınlar hanımlarminnoş prensesim daha iyi bugün yarında okuluna gidecekmiş,çok şükür toparladı artık.
Çok sağol minnoşum daha iyiymiş,annede yok iş icabı yanında olamadı.Maşallah daha iyi olsun inşallah hanım ablam
Teşekkür ederimHepinizin ellerine sağlık olsun,seçim yapmak gene zor oldu.
Ali nazik,bolonez soslu,erişteli tavuklu,fırında kıymalı mantı makarnalar ellerinizesağlık olsun hanımlar
Rica ederim minnoşum çok güzeldi ellerine sağlık olsun.Teşekkür ederim
teşekkür ederim tarifimi begendiğiniz içinHayırlı sabahlar. Herkesin eline sağlık. Hepsi birbirinden nefis görünüyor.
Bir makarna aşığı olarak farklı makarna tarifleri denemeyi severim. O sebeple ilgimi çeken 4 tarife oy verdim. Mac and cheese, şalgamlı makarna, erişteli tavuklu avunya mantısı ve sütlü peynirli makarnaya gitti oylarım. Hakeden kazansın herkese başarılar
hanım ablacımmm teşekkürlerHepinizin ellerine sağlık olsun,seçim yapmak gene zor oldu.
Ali nazik,bolonez soslu,erişteli tavuklu,fırında kıymalı mantı makarnalar ellerinizesağlık olsun hanımlar