- 20 Mart 2008
- 140.661
- 210.992
- 60
Rica ederim ne demek,ellerine sağlık olsunhanım ablacımmm teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim ne demek,ellerine sağlık olsunhanım ablacımmm teşekkürler
Rica ederim ne demek,ellerine sağlık olsun
Adaşım hamile misin
evet adaşımm kızlar abla oluyor inşallahAdaşım hamile misin
Ayy çok sevindim Harika birer abla olacaklarına eminim cinsiyeti belli mievet adaşımm kızlar abla oluyor inşallah
ay inşallah adaşımm alışırlar umarım hemen zorlanmayız en son 11. hafta gitmiştim o zamanda goremememıstı sımdı haftaya persembe kontrol var o zaman bellı olur herhalde artık dıye dusunuyorumAyy çok sevindim Harika birer abla olacaklarına eminim cinsiyeti belli mi
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah canım Alışırlar inşallah o gün geldiğindeay inşallah adaşımm alışırlar umarım hemen zorlanmayız en son 11. hafta gitmiştim o zamanda goremememıstı sımdı haftaya persembe kontrol var o zaman bellı olur herhalde artık dıye dusunuyorum
Ali nazik benim efendim teşekkürler
Az çok belli oluyor farkı açtın zaten değişmez bence sonuç
hosgeldın evvosGünaydın cümleten canlar oylama başlamış
amiin adaşım inşallah tesekkür ederimSağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah canım Alışırlar inşallah o gün geldiğinde
Hoş buldum mervem nasılsın bebiş nasılhosgeldın evvos
Göremedim bir kaç gündür, iyisin değil mi kuzum ?Cennam
Oyyyy ,sağlıkla gelsinler canım, hayırlı olsunamiin adaşım inşallah tesekkür ederim
Çok şükür iyiyim cennam evde yanlız değildim o yüzden giremedim pek sen nasılsın iyisindir inşallahGöremedim bir kaç gündür, iyisin değil mi kuzum ?
Cano söylryince fark ettim bende,sağlıcakla dünyaya gelsinler mervişimevet adaşımm kızlar abla oluyor inşallah
Günaydın kuzum hoş geldinGünaydın cümleten canlar oylama başlamış