- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.218
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok zaten birinci olmamam lazım. Nevoş beni kovacak yoksa iki sene. Arayı biraz açacağım mecbur. Altı ay sonra falan birinci olurum artık.Bence ondan birinci olamadın
Çilekli makarna yapmadığı içinordinary üzümlü kekimi neden üzüldün
Senle bir anlaşma yapalım ben senin tarifi fotograflayayom sen benimkini çilekli olsun ama bende birinci olayım da çekileyim kenara fasulye yap beni MargaretYok zaten birinci olmamam lazım. Nevoş beni kovacak yoksa iki sene. Arayı biraz açacağım mecbur. Altı ay sonra falan birinci olurum artık.
Ödülü de kırısirizSenle bir anlaşma yapalım ben senin tarifi fotograflayayom sen benimkini çilekli olsun ama bende birinci olayım da çekileyim kenara fasulye yap beni Margaret
İki birinciliğin mi var? Tamam o iş bende andkdkdkSenle bir anlaşma yapalım ben senin tarifi fotograflayayom sen benimkini çilekli olsun ama bende birinci olayım da çekileyim kenara fasulye yap beni Margaret
Gerçekten öyle yemek bölümünde neler yapıyoruz konusunu açmasaydin ben yine düşünüp katılmazdımBirde uzaktan izleyip katılmam diyordun
Çileksizlikten birinci olamamasınaordinary üzümlü kekimi neden üzüldün
Yorumun gözumden kaçmış yeni gördüm. İçlerini doldurmak biraz zahmetli ama yarışma için üşenmedim. Bakalım daha tam belli değilVallahi onlarl tek tek uğraşamazdim ben olsam icim siserdi hakettin yavru
Eline emeğine sağlık tebrik ederimYorumun gözumden kaçmış yeni gördüm. İçlerini doldurmak biraz zahmetli ama yarışma için üşenmedim. Bakalım daha tam belli değil
Teşekkür ederim daha tam belli değil tabiEline emeğine sağlık tebrik ederim
Evet canım inşallahOcak ayı için airfryer yemekleri mi olacaktı sultanım Nevreste
Bolonez sostan ne anlarlar kuşum boşver