İnşallah canım benimanladım ablaben şimdiden düşüneyimm :) hep son diyorum ama sanırım bu yarışmayada katılcam
Yıl sonu kullanmasa yanacak izni vardı. Onu aldı canımCumartesi geldi,belki izni yoktur diye düşündüm hemsomins gitmemiştir
Çok mutlu oldum nevosuummm,buna ihtiyacın vardiYıl sonu kullanmasa yanacak izni vardı. Onu aldı canım
Sağ ol canım benimÇok mutlu oldum nevosuummm,buna ihtiyacın vardi
Tur rehberimi oldun sen
GalibaTur rehberimi oldun sen
Doğru ama
Bu ayın kategori topiği olsbilirdi neyse ya olmuş konuşma alanı konferans salonu
Bu ay çok konuşamadık ama
Hemen oturacağı yeri gösterelimBu ayın kategori topiği olsbilirdi neyse ya olmuş konuşma alanı konferans salonu
Yaptı tanıtımı kapıda karşılayıp
Maşallah maşallahYaptı tanıtımı kapıda karşılayıp
A1, zemin kat, soldan ikinci kapı,konferans salonunda bekleniyorsunuzBu ayın kategori topiği olsbilirdi neyse ya olmuş konuşma alanı konferans salonu
Evet farkettim nevoşum bir beş bin olamadık, on bin olduğumuz günler olmuştuBu ay çok konuşamadık ama
İşte en sevdiğim
Heyecanlandım bi an,sanki hiç insan gelmiyormuş gibiBu ayın kategori topiği olsbilirdi neyse ya olmuş konuşma alanı konferans salonu
Konu 50 bin görüntüleme olmalıEvet farkettim nevoşum bir beş bin olamadık, on bin olduğumuz günler olmuştu