Tam net değil ama tüm et çeşitleri olsun. Ama öyle İskender, pideli köfte, Alinazik gibi değil. Direk et tabakta yanına sebze falanmesela et yemekleri, yavuk, balık gibi bunlardan bırı mı yoksa bu ucunden bırılerı yapılabılır gıbı mı nevosum
Allah razı olsunBen de iyiyim aşkomçok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Nevosum eşin gitti miAllah razı olsun
Daha dün gelmedi mi hemşom?Nevosum eşin gitti mi
Cumartesi geldi,belki izni yoktur diye düşündüm hemsomDaha dün gelmedi mi hemşom?
Olabilir hemsomCumartesi geldi,belki izni yoktur diye düşündüm hemsomins gitmemiştir
olabilir nevosum tabı cok tarıf var mı oyle yapılan bı bakmak lazım ama hos olur iyi dusunmussunTam net değil ama tüm et çeşitleri olsun. Ama öyle İskender, pideli köfte, Alinazik gibi değil. Direk et tabakta yanına sebze falan
Yok canım iki hafta buradaNevosum eşin gitti mi
Var canımolabilir nevosum tabı cok tarıf var mı oyle yapılan bı bakmak lazım ama hos olur iyi dusunmussun
Amiinnnn hemsosuuOlabilir hemsominşallah gitmemiştir de daha uzun vakit geçirirler
Oooooooo süper nevosum çok sevindim, bayramınız olsunYok canım iki hafta burada
Canoooooom sen nasıl muhteşem bir şey yapmışsın öyle yaaaaZennam
Sağol canımCanoooooom sen nasıl muhteşem bir şey yapmışsın öyle yaaaabayıldım Susamlı Susamlı
anladım ablaAırfreyde et(pirzola, rosto, biftek vb.. ), köfte(İzmir, Akçaabat, kadınbudu vb.. ) , tavuk(kanat, pirzola, şinitzel vb... ) veya balık yapacaksanız. İstediğinizi seçersiniz. Yanına çok kalabalık istemiyorum. Mesela aırfreyde patates kızartması ya da başka bir sebze kızartması olabilir.
Sonra sunum. Mesela köfte yaptınız öyle Alinazik falan değil direk köfte sunumu istiyorum
Sağ ol canım benimOooooooo süper nevosum çok sevindim, bayramınız olsun