Otomatik döndür seçeneği var onu yaptın mı yoksa dönmezDur sen biz onu 50 bin yaparızbu arada benim telefon dönmüyor
Yaptım nevosta dönmediOtomatik döndür seçeneği var onu yaptın mı yoksa dönmez
2 gündür hastayım . Sen nasılsın canım iyi oldun muNasılsın canım
Neyse bana sorarsınYaptım nevosta dönmedi
Geçmiş olsun canım benim2 gündür hastayım . Sen nasılsın canım iyi oldun mu
Senin makarna gayet güzel olmuşDün burada öyle bir hava vardıki ahh kaçırdım o ışıkta makarnayı çekmeyi
Aaaaa geçmiş olsun esliii kuşumm2 gündür hastayım . Sen nasılsın canım iyi oldun mu
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım benim
Ben aslında öksürük dışında iyiyimÖksürük çok zorluyor
ışık dün salona vurunca ahh bugün bomba olurmuş dedim içimden biSenin makarna gayet güzel olmuş
Çok sağ ol kırazımAaaaa geçmiş olsun esliii kuşumm
Denemediğim şey kalmadı. Zencefil belki 15 gündür sürekli kullanıyorumTeşekkür ederimzencefil denedin mi oda iyi geliyor
İçine sinmediyse yeniden sunum yapabilirsinışık dün salona vurunca ahh bugün bomba olurmuş dedim içimden bi
Kuru dut , elme, çubuk tarçın da öksürüğü iyi geliyormuş hemen kesiyormuş. Hiç denemedim İnstagram da kaydetmistimDenemediğim şey kalmadı. Zencefil belki 15 gündür sürekli kullanıyorum
Aslında öksürük 3-4 gündür çoğaldı. Ben neredeyse 15-20 gündür hastayım.
Yok canım artık geçtiİçine sinmediyse yeniden sunum yapabilirsin
Bende sözde havanın açık olduğu bi gün yapayım dedim olmadı. Yaptıktan bir gün sonra hava gayet açıktı .ışık dün salona vurunca ahh bugün bomba olurmuş dedim içimden bi
Seninki her türlü gider ne ışığı bak aklıma geldi yineBende sözde havanın açık olduğu bi gün yapayım dedim olmadı. Yaptıktan bir gün sonra hava gayet açıktı .
İnanki şimdi yine baktım seninki de muhteşem olmuşSeninki her türlü gider ne ışığı bak aklıma geldi yine
Bunlara ek, mandalina kabuğu demledim; süt zerdeçal, bal, tarçın denedim;süt, hatmi çiçeği denedim ; soğan kaynattım;Ne bileyim adaçayı, tarçın, kekik, zencefil, zerdeçal, pekmez, balKuru dut , elme, çubuk tarçın da öksürüğü iyi geliyormuş hemen kesiyormuş. Hiç denemedim İnstagram da kaydetmistim