• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifleri ''hangileridir?(4 Oy Hakkınız bulunmaktadır)

• Ankete Katılan
    517
  • Anket Kapalı .
mesela et yemekleri, yavuk, balık gibi bunlardan bırı mı yoksa bu ucunden bırılerı yapılabılır gıbı mı nevosum
Tam net değil ama tüm et çeşitleri olsun. Ama öyle İskender, pideli köfte, Alinazik gibi değil. Direk et tabakta yanına sebze falan🤗🤔

Tam net değil ama tüm et çeşitleri olsun. Ama öyle İskender, pideli köfte, Alinazik gibi değil. Direk et tabakta yanına sebze falan🤗🤔
olabilir nevosum tabı cok tarıf var mı oyle yapılan bı bakmak lazım ama hos olur iyi dusunmussun:KK60:

Aırfreyde et(pirzola, rosto, biftek vb.. ), köfte(İzmir, Akçaabat, kadınbudu vb.. ) , tavuk(kanat, pirzola, şinitzel vb... ) veya balık yapacaksanız. İstediğinizi seçersiniz. Yanına çok kalabalık istemiyorum. Mesela aırfreyde patates kızartması ya da başka bir sebze kızartması olabilir.
Sonra sunum. Mesela köfte yaptınız öyle Alinazik falan değil direk köfte sunumu istiyorum 😁
anladım abla :D ben şimdiden düşüneyimm :) hep son diyorum ama sanırım bu yarışmayada katılcam :P

Back