Aynen canımÇok zararlı aslında nevosum, bence zararlı olan şeyler zevkli geliyor gençlere
İnşallah canımO bile sık bence. Benim erkek kardeşim en büyük market poşetleriyle dolu dolu alırdı ama tiksindi ve çok zararlı olduğunu duyunca bıraktı çok şükür. Darısı senin çocuklara.
Belki bikarlar nevoşumAynen canımZaten üniversiteyi başka şehirde okuyunca yiyecekler
Abur cubur sever ama böyle abidik gubidik şeylerden nefret eder. Geçen gün dolapta ketçap ve mayonez görmüş atıcam bunları balkondan aşağıya diye söyleniyordu dndjdhdAyyyy baban çok şekermis canim
Adam dolabta fındık badem görse kizmayacakAbur cubur sever ama böyle abidik gubidik şeylerden nefret eder. Geçen gün dolapta ketçap ve mayonez o görmüş atıcam bunları balkondan aşağıya diye söyleniyordu dndjdhd
Ya işte ayda iki defa ancak yiyorlar. Bıkarlar elbetBelki bikarlar nevoşum
Bende öyleydim şimdi abartmıyorumAbur cubur sever ama böyle abidik gubidik şeylerden nefret eder. Geçen gün dolapta ketçap ve mayonez görmüş atıcam bunları balkondan aşağıya diye söyleniyordu dndjdhd
Benimkilerden öyleBen sevmiyorum asla yemem ama benim bebeler arada alıyor
Bir sürü şey söylüyorum ama dinlemiyorlar. Sık değil ama 10-15 günde bir
İzin vermiyorum. Yemek var başka zaman yiyin diyorum. Ertesi gün aynı şeyBenimkilerden öyle
Ben yemek yapmışımdır bi bakıyorum onlar noodle yapıyor
Tereyağlı bende severimBuraya Kıvanç tatlıtuğ’un geçen hafta söylediği sözü eklemek istiyorum: ben makarnayı tereyağlı ve tuzlu severim, klasik, net makarnacıyımdır
Bende söyleniyorumİzin vermiyorum. Yemek var başka zaman yiyin diyorum. Ertesi gün aynı şeyBir yolunu buluyorlar
Aynılar işteBende söyleniyorumçoktandır yemedik bugünlük yiyelim diyorlar
Nerden başlasam bilemedimAynılar işte
Biraz kendini tanıtır mısın
Evli misin, çocuk var mı, yaş kaçNerden başlasam bilemedim
Evliyim çocuklarım var yaşım 40Evli misin, çocuk var mı, yaş kaç
Yaşın bana yakınmışEvliyim çocuklarım var yaşım 40
Ha bu arada ikizler burcuyumYaşın bana yakınmış
Oooo bir ikizler dahaHa bu arada ikizler burcuyum