Küçük olduğun doğrudurKüçük bir kızzımmmmm zararsızıııımmmmmm
Evet tam benlik, tembel işi.Çok iyi oluyor değil mi
Bende hiç kendim yapmıyorum. Annem bu sebeple ileri bir dönemde makine almayı düşünüyorEvet tam benlik, tembel işi.
bizim dolapta da dünden kalma mayalı hamurdan kıymalı patlıcanlı börek var. içeri gidip yememek için kendimle savaş veriyorumNormal insanlar bu saatte ne yer bilmem de ben çiğköfte yiyorum.
Eşim de diyor ki sonradan aldığın antin kuntin makineler içinde en işe yarayanı bu çıktı.Bende hiç kendim yapmıyorum. Annem bu sebeple ileri bir dönemde makine almayı düşünüyor
Yemebizim dolapta da dünden kalma mayalı hamurdan kıymalı patlıcanlı börek var. içeri gidip yememek için kendimle savaş veriyorum
ben hazır severim. ama tabi belli markalarınkini.Bende öyleyim ya hazır paket makarnayı çok sevmiyorum
Cidden çok iş görüyorEşim de diyor ki sonradan aldığın antin kuntin makineler içinde en işe yarayanı bu çıktı.
ne makinesi?Eşim de diyor ki sonradan aldığın antin kuntin makineler içinde en işe yarayanı bu çıktı.
Ayyy makina olsa ben asla hazır almam. Daha lezzetli benceben hazır severim. ama tabi belli markalarınkini.
bu arada 3 ay kadar önce İtalyanların ünlü makarna makinesini aldım. ama halen denemedim . üşengeçlik seviyem
Bende yemem ama pratik pratiktirMideme saygım yok yemeği.Ama pratik dediğin odur evet.
aslında bir gün deneyeceğim.Ayyy makina olsa ben asla hazır almam. Daha lezzetli bence
Ben aslında 20 yaşına kadar yoğurtlu makarna dışında diğer makarnaları asla yemezdim
Ondan hala çok aram yok.
Ben sevmiyorum asla yemem ama benim bebeler arada alıyorBende yemem ama pratik pratiktir
Ben nefret ederim ama bir keresinde çok acil dışarıya çıkmam gerekti ve ben çok açtım. Mutfakta ayak üstü ağzıma tıkıştırırken babam kapıdan seslendi ne yiyon diye. Ağzım da dolu ya cevap veremiyorum. Geldi baktı ki noodle pislik dedi geri gitti dndjsjsjsjsjdjdhdBende yemem ama pratik pratiktir
tamam yapınca buraya foto atarımBizde görelim
Çok zararlı aslında nevosum, bence zararlı olan şeyler zevkli geliyor gençlereBen sevmiyorum asla yemem ama benim bebeler arada alıyor
Bir sürü şey söylüyorum ama dinlemiyorlar. Sık değil ama 10-15 günde bir
O bile sık bence. Benim erkek kardeşim en büyük market poşetleriyle dolu dolu alırdı ama tiksindi ve çok zararlı olduğunu duyunca bıraktı çok şükür. Darısı senin çocuklara.Ben sevmiyorum asla yemem ama benim bebeler arada alıyor
Bir sürü şey söylüyorum ama dinlemiyorlar. Sık değil ama 10-15 günde bir
Ayyyy baban çok şekermis canimBen nefret ederim ama bir keresinde çok acil dışarıya çıkmam gerekti ve ben çok açtım. Mutfakta ayak üstü ağzıma tıkıştırırken babam kapıdan seslendi ne yiyon diye. Ağzım da dolu ya cevap veremiyorum. Geldi baktı ki noodle pislik dedi geri gitti dndjsjsjsjsjdjdhd