Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben hazır severim. ama tabi belli markalarınkini.
bu arada 3 ay kadar önce İtalyanların ünlü makarna makinesini aldım. ama halen denemedim . üşengeçlik seviyem
ben hazır severim. ama tabi belli markalarınkini.
bu arada 3 ay kadar önce İtalyanların ünlü makarna makinesini aldım. ama halen denemedim . üşengeçlik seviyem
Ayyy makina olsa ben asla hazır almam. Daha lezzetli bence
Ben aslında 20 yaşına kadar yoğurtlu makarna dışında diğer makarnaları asla yemezdim
Ondan hala çok aram yok.
Ayyy makina olsa ben asla hazır almam. Daha lezzetli bence
Ben aslında 20 yaşına kadar yoğurtlu makarna dışında diğer makarnaları asla yemezdim
Ondan hala çok aram yok.
Ben nefret ederim ama bir keresinde çok acil dışarıya çıkmam gerekti ve ben çok açtım. Mutfakta ayak üstü ağzıma tıkıştırırken babam kapıdan seslendi ne yiyon diye. Ağzım da dolu ya cevap veremiyorum. Geldi baktı ki noodle pislik dedi geri gitti dndjsjsjsjsjdjdhd
O bile sık bence. Benim erkek kardeşim en büyük market poşetleriyle dolu dolu alırdı ama tiksindi ve çok zararlı olduğunu duyunca bıraktı çok şükür. Darısı senin çocuklara.
Ben nefret ederim ama bir keresinde çok acil dışarıya çıkmam gerekti ve ben çok açtım. Mutfakta ayak üstü ağzıma tıkıştırırken babam kapıdan seslendi ne yiyon diye. Ağzım da dolu ya cevap veremiyorum. Geldi baktı ki noodle pislik dedi geri gitti dndjsjsjsjsjdjdhd