Galiba aşkoİhtiyacın olabilir aşkom
Geliyim dedim ama sonra alınmıştır zaten benim alacağım diyip bundan da vaz geçtim hahaha çocuklar büyüdükçe bende bir enerji çekilmesi oluyor sanırım hepsini onlara verince bana kalmadı yakında şarjım da biterİşin zor bunlarlaaman sağlıklı olsunlar da E makarna var bu ay,gelsene
Daha yeni başlıyorsunGeliyim dedim ama sonra alınmıştır zaten benim alacağım diyip bundan da vaz geçtim hahaha çocuklar büyüdükçe bende bir enerji çekilmesi oluyor sanırım hepsini onlara verince bana kalmadı yakında şarjım da biter
Hayat şartlarıBu kız niye kendini vuruyo
Onu bunu bırakta kankalık yalakalık işleri nasıl gidiyor
İtalyano pörfektoo sipesiyaltante elfredoooo
Kendini vurmana gerek yok guzumm,zaten hayatta kalmaya çalışırken olucezHayat şartları
İşte yapacağım makarnayı yazdım daha napsin bu sosyalOnu bunu bırakta kankalık yalakalık işleri nasıl gidiyor
Vay vay saman altından su yürütmeye devamİşte yapacağım makarnayı yazdım daha napsin bu sosyalortalık sakin bekliyorum
Alın bu bilgiyi ne isterseniz yapın gibi olmuşSeda misafirliğe gitmiş
Vay vay saman altından su yürütmeye devamHayırlı işler
Şeytan görl işbaşındaVay vay saman altından su yürütmeye devamHayırlı işler
Ooo detçivanOmurga nedir ,ne ise yararaman benim de aklıma nerden geldiyse şimdi
Kiz şunu düzgün yaz,anksiyetem azdıOoo detçivanbosver omurgayi
Omurgasız insan olmak zor aşkoOmurga nedir ,ne ise yararaman benim de aklıma nerden geldiyse şimdi