- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.141
- 43
Kocasından ayrılamıyorSanki çağırınca geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocasından ayrılamıyorSanki çağırınca geliyor
Aşkom nasılsın
Gece yapıcam bebis uyuyuncaHani tatlı Bllossom
Bende yok,o yuzden anlayamamKocasından ayrılamıyor
Şaka yapıyorum kuzucum eskidim ben artıkAma kuzucum sen yeni değilsin ki
Hiç düşünmedim bu seferSeni, ateş eden sunum yapacaksın dimiii
Yarın yapıyorum.sedagaziantep27 sedaaaaaa hani makarnaaaa
İyiyim aşkom ,kimse yokken çikolata aldım yiyorum Alıyorum alıyorum bana kalmıyor gece kriz geldi bir tane bırakmamışlar ben de kendime torpil geçtim şimdiAşkom nasılsın
Afiyet olsun aşkom çocuklar olunca sıra gelmiyorİyiyim aşkom ,kimse yokken çikolata aldım yiyorum Alıyorum alıyorum bana kalmıyor gece kriz geldi bir tane bırakmamışlar ben de kendime torpil geçtim şimdi
Gecen keki gördüm yapiyim dedim sonra üşendim hahah artık çok üşengeç biriyim bir de güzel çekemiyorum hiç olmuyorRedGirl hiç gelmiyorsun artık, minik çeten nasıl?
İşin zor bunlarla aman sağlıklı olsunlar da E makarna var bu ay,gelseneGecen keki gördüm yapiyim dedim sonra üşendim hahah artık çok üşengeç biriyim bir de güzel çekemiyorum hiç olmuyor
Vallaha benim çete aynı hala ceteler, geçen küçük bizim komşuyu özlemiş gidelim dedi çaldık kapısını, kadının yüzüne bile bakmadan görüşürüz diyip onların evdeki oyuncaklara gitti haha büyük desen okuldaki herkesin kulağına fısıldayan istediklerini onlara yaptırıyormus haha
Oyuncaklarını özlemişGecen keki gördüm yapiyim dedim sonra üşendim hahah artık çok üşengeç biriyim bir de güzel çekemiyorum hiç olmuyor
Vallaha benim çete aynı hala ceteler, geçen küçük bizim komşuyu özlemiş gidelim dedi çaldık kapısını, kadının yüzüne bile bakmadan görüşürüz diyip onların evdeki oyuncaklara gitti haha büyük desen okuldaki herkesin kulağına fısıldayan istediklerini onlara yaptırıyormus haha
Sağol aşkom valla öyle oluyor kendime kötü zamanlar için bir zula yapmam gerekiyorAfiyet olsun aşkom çocuklar olunca sıra gelmiyor
Kahve ile çok iyi gider mutluluk veriyorSağol aşkom valla öyle oluyor kendime kötü zamanlar için bir zula yapmam gerekiyor
Aşko hiç canım istemez aslında böyle benim çikolata görünce belki bir parça yerim ama bu ara acayip istiyorKahve ile çok iyi gider mutluluk veriyor
İhtiyacın olabilir aşkomAşko hiç canım istemez aslında böyle benim çikolata görünce belki bir parça yerim ama bu ara acayip istiyor