En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması

[QUOTE="Kirmizi Balik Kac,
Şöyle güzellikler yapabilen arkadaşlar da var hani. Onlar katıldıysa ben köşede yeşillik olurum ancak.[/QUOTE]
bunlar ne ya,resmen tırnaklara sanat çizmişler,yarışmadan çekilmeme ramak kaldı

Sonucta yarismanin ismi en bakimli el ve tirnak degil mi arkadaslar o kadar karamsar dusunmeyin bence kazanamam diye cunku isin icinde eller de var :)

Çorbadan kaçtın ama burda yarışıyormuşuz seninle :))
Battı balık yan gider, çorba yarişmasınada katıl bence
yok tatlım kalsın,rezil olmaya hiç niyetim yok,senin yanında hiç şansımı zorlamayayım.burayada bir anda gaza geldim de katıldım zaten,tek dalda rezillik yeter bu arada ben de akrebim

yok tatlım kalsın,rezil olmaya hiç niyetim yok,senin yanında hiç şansımı zorlamayayım.burayada bir anda gaza geldim de katıldım zaten,tek dalda rezillik yeter bu arada ben de akrebim
Hadi ya, akrepleri elimle koymuş gibi buluyorum
Hiçte rezil olmazsın, herkesin damak tadı farklı sonuçta, hem şans işi, kimin kazanacağı hiç belli olmaz

Hadi ya, akrepleri elimle koymuş gibi buluyorum
Hiçte rezil olmazsın, herkesin damak tadı farklı sonuçta, hem şans işi, kimin kazanacağı hiç belli olmaz
bak gaza getirme beni,aslında bendede kendi icat ettiğim ismini de kaynana çorbası koyduğum bir çorbam var ama
yok hayır,hayır bu sefer gaza gelmeyeceğim iştesana başarılar canım,oylamalar açılsın uğrayacağım yeniden sayfana

Birde kendin mi icat ettin Daha ilgi çekici bak Katılmaman işime gelir aslında sağlam rakipmişsin, sonuçta hepimiz, olan tarifleri yaptık, bak ne kadar iyi niyetliyim

Birde kendin mi icat ettin Daha ilgi çekici bak Katılmaman işime gelir aslında sağlam rakipmişsin, sonuçta hepimiz, olan tarifleri yaptık, bak ne kadar iyi niyetliyim
yemezlerrrrrbak günün anlam ve önemine de uydu.
katılsam görsellik olarak pek birşeye benzemez seninkinin yanında,maşallah yemek bloğu gibi resmetmişsin herşeyi.bu arada çorbamın adını ''kaynana çenesi'' olarak değiştireceğim bundan sonra,aklıma nerden geldiysedaha çekici sanki

Ben seni kandırmaya çalışmıyorum ki.. Vazgeçmene sebep olduğum için üzüldüm
Hem çorbanı merak ettim, tarifini görüp, yeni bir şeyler öğrenirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…