o kadar iyisi çıkmasın : )) sıradan renklerle katılsın herkes.örnek üye :herseydahaiyiolacak : )
kesinlikle katılıyorummo kadar iyisi çıkmasın : )) sıradan renklerle katılsın herkes.örnek üye :herseydahaiyiolacak : )
''yarışmaya katılım, 4.12.2014 de başlayacak,11.12..2014de,saat 12.00 de sona erecektir.''Başarılar dilerim sevgili rakibem. Resimleri görmek için sabırsızlanıyorum. Ne zaman yayınlanacak?
ben yapmadım nail art o kadar vaktim yoktu normal ojemi sürdümYaaaa cok iyi nail artlar cikicaktir ben de yaparm ama guvenemedim simdi kendime
Ben bi dusunuym o zaman bugun oje bakmaya gittim bulamadm evdekilerden bakarm:)ben yapmadım nail art o kadar vaktim yoktu normal ojemi sürdümsen de öyle yapabilirsin
Şahsen ben bunları beğenmedim ya, benim sade ojem buna bin basarEki Görüntüle 1330662 Eki Görüntüle 1330664
Şöyle güzellikler yapabilen arkadaşlar da var hani. Onlar katıldıysa ben köşede yeşillik olurum ancak.
aklın yolu bir :))nail art icin baska yarısma yapılsa daha bile iyi olur bence
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana :)Sonucta yarismanin ismi en bakimli el ve tirnak degil mi arkadaslar o kadar karamsar dusunmeyin bence kazanamam diye cunku isin icinde eller de var :)
o zaman hiç şansım yok deseneSonucta yarismanin ismi en bakimli el ve tirnak degil mi arkadaslar o kadar karamsar dusunmeyin bence kazanamam diye cunku isin icinde eller de var :)
Guldurdunuz beni orasi hic belli olmaz :)o zaman hiç şansım yok desene
Çorbadan kaçtın ama burda yarışıyormuşuz seninle :))o zaman hiç şansım yok desene
yok tatlım kalsın,rezil olmaya hiç niyetim yok,senin yanında hiç şansımı zorlamayayım.burayada bir anda gaza geldim de katıldım zaten,tek dalda rezillik yeterÇorbadan kaçtın ama burda yarışıyormuşuz seninle :))
Battı balık yan gider, çorba yarişmasınada katıl bence
Hadi ya, akrepleri elimle koymuş gibi buluyorumyok tatlım kalsın,rezil olmaya hiç niyetim yok,senin yanında hiç şansımı zorlamayayım.burayada bir anda gaza geldim de katıldım zaten,tek dalda rezillik yeterbu arada ben de akrebim
bak gaza getirme beni,aslında bendede kendi icat ettiğim ismini de kaynana çorbası koyduğum bir çorbam var amaHadi ya, akrepleri elimle koymuş gibi buluyorum
Hiçte rezil olmazsın, herkesin damak tadı farklı sonuçta, hem şans işi, kimin kazanacağı hiç belli olmaz
Birde kendin mi icat ettinbak gaza getirme beni,aslında bendede kendi icat ettiğim ismini de kaynana çorbası koyduğum bir çorbam var ama
yok hayır,hayır bu sefer gaza gelmeyeceğim iştesana başarılar canım,oylamalar açılsın uğrayacağım yeniden sayfana
yemezlerrrrrBirde kendin mi icat ettinDaha ilgi çekici bak Katılmaman işime gelir aslında sağlam rakipmişsin, sonuçta hepimiz, olan tarifleri yaptık, bak ne kadar iyi niyetliyim
Ben seni kandırmaya çalışmıyorum ki.. Vazgeçmene sebep olduğum için üzüldümyemezlerrrrrbak günün anlam ve önemine de uydu.
katılsam görsellik olarak pek birşeye benzemez seninkinin yanında,maşallah yemek bloğu gibi resmetmişsin herşeyi.bu arada çorbamın adını ''kaynana çenesi'' olarak değiştireceğim bundan sonra,aklıma nerden geldiysedaha çekici sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?