Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün gece 12 den sonramı yoksa yarın gece 12 den sonramı oylama başlıyor?Çok az kaldııııı..
Yarın katılmak için son gün diye biliyorum ben..bugün gece 12 den sonramı yoksa yarın gece 12 den sonramı oylama başlıyor?
Verilebilir herhalde, öyle bir kural yok. Anlaşılmaz ya kim bilecek:)Kendimize oy veremiyoruz dimi? Zaten versek kimin kim olduğu anlaşılır ki..
Kimin kime oy verdiği açıkça görülüyor ki..Verilebilir herhalde, öyle bir kural yok. Anlaşılmaz ya kim bilecek:)
sende katıldın mı cnmKimin kime oy verdiği açıkça görülüyor ki..
Evet canım, katıldım :)sende katıldın mı cnm
boL şanslar şimdiden cnmEvet canım, katıldım :)
Teşekkür ederim canımboL şanslar şimdiden cnm
yok başka bir topik açılıyor oylama için ama burdan haberini alırızfotoğraflar bu topiktemi yayınlanacak.
Yanlışın var canım Yarışmanın bugün başlaması gerek , 12.00'de son muş , 24.00'de değil''yarışmaya katılım, 4.12.2014 de başlayacak,11.12..2014de,saat 12.00 de sona erecektir.''
demiş okypete 12.12.14 de yarışma başlar her halde
Onlarla olmuyor ama bir kağıda kadınlarkulübü ve tatihi yazmak gerekiyprmuşben adetliyken oje kullanırım.şans ya geçen hafta ojeliydim,resimledim tırnakları.artık o resimlerle devam edeceğim ama ojeli eli çok severim.merakla bekliyorum tüm resimleri görmeyi