- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
okuldayken hocalar hep ilk verdiğiniz cevaplar doğru olandır derlerdi ya o geldi aklıma,ama yine de sen bilirsin ama daha çirkin olacaksa neden olmasın,rakibimsin nede olsaben yeni bir foto mu yollasam diye düşünüyorum.kararsızım : )
:))) şimdi çektim fotoları ama kararsızım.acaba art yapan kaç kişi var ben art yapmamakla hata mı yapıyorum?? işte tipik kadın merak ediyorumokuldayken hocalar hep ilk verdiğiniz cevaplar doğru olandır derlerdi ya o geldi aklıma,ama yine de sen bilirsin ama daha çirkin olacaksa neden olmasın,rakibimsin nede olsa
kadınlar kulübü yazmayı unuttum ikinci çekimimde bu bir işaret mi ki???
Katiliyomusn kiz yarismadan yarismaya masallahkadınlar kulübü yazmayı unuttum ikinci çekimimde bu bir işaret mi ki???
onlar olmadan da güzel görünürYarisma ne zaman :)
Eklem yuzuklerimi kaybettgm icin katlmak istemiyorum oy kullanmak icin sabirsizlaniyorum:)
hadi bende öyle düşünüyorum artık : )Olabilirbende başka göndersem mi diye düşünmüştüm ama her zmn ilkidoğrudur diye düşünüyorum :)
seneye eğer enler anketinde ''en yarışmaya katılan'' olursa birinci aday benim kesin : ))Katiliyomusn kiz yarismadan yarismaya masallah
Yaaaa cok iyi nail artlar cikicaktir ben de yaparm ama guvenemedim simdi kendimeonlar olmadan da güzel görünür
hadi bende öyle düşünüyorum artık : )
seneye eğer enler anketinde ''en yarışmaya katılan'' olursa birinci aday benim kesin : ))
sende bırak eklem yüzüklerini gel katıl,maksat muhabbet eğlence yarışmalara destek olmak
yarışmaya katılım 11 aralık da bitecek. daha süre var. katılmak isteyen varmı acep .)
o kadar iyisi çıkmasın : )) sıradan renklerle katılsın herkes.örnek üye :herseydahaiyiolacak : )Yaaaa cok iyi nail artlar cikicaktir ben de yaparm ama guvenemedim simdi kendime
Vallahi cikicak eminim tirnak oje nail art topiklerinin cougunu gezdim cunku gozum korktu :) ,en iyisi oy kullanmak:)o kadar iyisi çıkmasın : )) sıradan renklerle katılsın herkes.örnek üye :herseydahaiyiolacak : )
kombinde başarılıydın.kendime rakip görüyordum seni ama benim oy 2 de kaldı :) yarışmalar için başarılar rakibem :)Yenilen pehlivan güreşe doymazmış hesabı. Kombinden geldim bu yarışmaya, yarın da mantar çorbasıyla yemek yarışmasına katılmayı düşünüyorum. Seneye yarışmaların gediklisi diye bir kategori olursa enlerde adayım.
kombinde başarılıydın.kendime rakip görüyordum seni ama benim oy 2 de kaldı :) yarışmalar için başarılar rakibem :)
hadi ya demek çok iyiler varVallahi cikicak eminim tirnak oje nail art topiklerinin cougunu gezdim cunku gozum korktu :) ,en iyisi oy kullanmak:)
Ablacigm boyle tarz yarismasinda da gordm yorumunu hepimize taş cikartirsin sen :)hadi ya demek çok iyiler varben hiç bir topiği gezmeden direk girdim yarışmaya,hayır kazanamayacağımı zaten biliyorumda komik olmasam bari
yok bebeğim ya valla utangacım ben bu konularda,ama olsun hayatıma değişiklik geldi,güzel oldu,maksat eğlence muhabbet olsun,bakın sizlerle konuşup kaynaşıyorum bu sayedeAblacigm boyle tarz yarismasinda da gordm yorumunu hepimize taş cikartirsin sen :)
pek ip ucu veremem malum yarışma kuralları ama art değil daha sıradan bir şey :)Çok teşekkür ederim. Başka yarışmalarda da seninle rakip olmak isterim.Karşışındakine hakkını veren rakip azdır.
Nail art yaptın mı? Yoksa sadece manikür ve oje mi?
pek ip ucu veremem malum yarışma kuralları ama art değil daha sıradan bir şey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?