En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması

okuldayken hocalar hep ilk verdiğiniz cevaplar doğru olandır derlerdi ya o geldi aklıma,ama yine de sen bilirsin ama daha çirkin olacaksa neden olmasın,rakibimsin nede olsa
:))) şimdi çektim fotoları ama kararsızım.acaba art yapan kaç kişi var ben art yapmamakla hata mı yapıyorum?? işte tipik kadın merak ediyorum

Yarisma ne zaman :)
Eklem yuzuklerimi kaybettgm icin katlmak istemiyorum oy kullanmak icin sabirsizlaniyorum:)

Yarisma ne zaman :)
Eklem yuzuklerimi kaybettgm icin katlmak istemiyorum oy kullanmak icin sabirsizlaniyorum:)
onlar olmadan da güzel görünür
Olabilir bende başka göndersem mi diye düşünmüştüm ama her zmn ilkidoğrudur diye düşünüyorum :)
hadi bende öyle düşünüyorum artık : )
Katiliyomusn kiz yarismadan yarismaya masallah
seneye eğer enler anketinde ''en yarışmaya katılan'' olursa birinci aday benim kesin : ))
sende bırak eklem yüzüklerini gel katıl,maksat muhabbet eğlence yarışmalara destek olmak

Yaaaa cok iyi nail artlar cikicaktir ben de yaparm ama guvenemedim simdi kendime

yarışmaya katılım 11 aralık da bitecek. daha süre var. katılmak isteyen varmı acep .)

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış hesabı. Kombinden geldim bu yarışmaya, yarın da mantar çorbasıyla yemek yarışmasına katılmayı düşünüyorum. Seneye yarışmaların gediklisi diye bir kategori olursa enlerde adayım.

kombinde başarılıydın.kendime rakip görüyordum seni ama benim oy 2 de kaldı :) yarışmalar için başarılar rakibem :)

kombinde başarılıydın.kendime rakip görüyordum seni ama benim oy 2 de kaldı :) yarışmalar için başarılar rakibem :)

Çok teşekkür ederim. Başka yarışmalarda da seninle rakip olmak isterim. Karşışındakine hakkını veren rakip azdır.
Nail art yaptın mı? Yoksa sadece manikür ve oje mi?

Vallahi cikicak eminim tirnak oje nail art topiklerinin cougunu gezdim cunku gozum korktu :) ,en iyisi oy kullanmak:)
hadi ya demek çok iyiler var ben hiç bir topiği gezmeden direk girdim yarışmaya,hayır kazanamayacağımı zaten biliyorumda komik olmasam bari

hadi ya demek çok iyiler var ben hiç bir topiği gezmeden direk girdim yarışmaya,hayır kazanamayacağımı zaten biliyorumda komik olmasam bari
Ablacigm boyle tarz yarismasinda da gordm yorumunu hepimize taş cikartirsin sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…