- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
yok tatlım vazgeçmeme sebep olmadın,ben bugün zaten enerji patlaması yaşıyorum,herşeye el atıyorum,öylesine katılsammı diye aklımdan geçirmiştim sadece,muhtemelen de katılmazdım zaten.Ben seni kandırmaya çalışmıyorum ki.. Vazgeçmene sebep olduğum için üzüldüm
Hem çorbanı merak ettim, tarifini görüp, yeni bir şeyler öğrenirdik.
Tamam çorbalar kısmına at o zaman, bana da haber verirsen sevinirim :))yok tatlım vazgeçmeme sebep olmadın,ben bugün zaten enerji patlaması yaşıyorum,herşeye el atıyorum,öylesine katılsammı diye aklımdan geçirmiştim sadece,muhtemelen de katılmazdım zaten.
tarifi istersen yarın sana özelden yazarım,yada yemek bölümünde çorbalar kısmına.
Sen o yoğurt çorbasını yapandın dimi?Ben seni kandırmaya çalışmıyorum ki.. Vazgeçmene sebep olduğum için üzüldüm
Hem çorbanı merak ettim, tarifini görüp, yeni bir şeyler öğrenirdik.
Evet demeye korktum, o nasıl soruşSen o yoğurt çorbasını yapandın dimi?
Ben de yoğurtlu çorba yapacaktım, vazgeçtim görünce.. Bide bi heves açtım tek konu açılmış ve o da yoğurt çorbası, kaderimmmm..Evet demeye korktum, o nasıl soruş
Ama benim ki yoğurt çorbası değil ki, biri daha yaptığı yorbaya yoğurt katmış mesela. Normal yani.. Ya yoğurt katcaz ya salçaBen de yoğurtlu çorba yapacaktım, vazgeçtim görünce.. Bide bi heves açtım tek konu açılmış ve o da yoğurt çorbası, kaderimmmm..
Belkim katılırım ama bilmiyorum ya bakalım :)Ama benim ki yoğurt çorbası değil ki, biri daha yaptığı yorbaya yoğurt katmış mesela. Normal yani.. Ya yoğurt katcaz ya salça
Katıl katıl :))Belkim katılırım ama bilmiyorum ya bakalım :)
Ben de yoğurtlu çorba yapacaktım, vazgeçtim görünce.. Bide bi heves açtım tek konu açılmış ve o da yoğurt çorbası, kaderimmmm..
yok tatlım kalsın,rezil olmaya hiç niyetim yok,senin yanında hiç şansımı zorlamayayım.burayada bir anda gaza geldim de katıldım zaten,tek dalda rezillik yeterbu arada ben de akrebim
tekrar çeksen yazıp.ben kk yazmayı unutmuşum valla daha doğrusu görmedim bile öyle yapacağımızıneyse ben de oy veririm artık napalım
tekrar çeksen yazıp.
vakit var bencede bak durumuna ve katıleskidiler ama şimdineyse akşama duruma bi bakayım
:) bence de düşün hatta direk katıl eğlenceli olur ya maksat eğlenmek zaten nail art yapmak zorunda değilsinBen bi dusunuym o zaman bugun oje bakmaya gittim bulamadm evdekilerden bakarm:)
ben yeni çektim ama kk yazmayı unutmuşum bu bir işaret olabilir diye düşündüm : ) nede olsa birincilik hayal bari moda tarz yarışmasından daha fazla oy alsam : ))abowww tırstım şimdi,rakipler pek dişli,ben de resmimi değiştir sem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?