En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
10 oy azmı,insan tek oyla bile kaybeder yada kazanır.ben zaten her iki türlü de kazanamam sorun değil ama elleri iyi olan ama arkadaşı az olan diğer arkadaşlar için haksızlık olur.
iyide sızın soyledıgınıze gorede bu durumun onune gecılemez yonetım her ozel mesajı kontrol edemezkı napalım yanı boyle seyler oluyor dıye yarısmaya katılmayalımmı?

Bu kadar ilerleyecegni bilseydim hic yazmazdm. Bi elestiri yaptim

Sıkıntı etmeyin bu kadar ya ister açık olsun herkesin kimliği ister kapalı ne farkeder ki sonuçta eğlenmek dogru yanlışlarımızı öğrenmek için burda değilmiyiz. İsteyen oy ister isteyen istemez bu kişinin kendisine kalmış bir durum.
Bu arada kızlar hepinizin elleride tırnaklarıda çok güzel

iyide sızın soyledıgınıze gorede bu durumun onune gecılemez yonetım her ozel mesajı kontrol edemezkı napalım yanı boyle seyler oluyor dıye yarısmaya katılmayalımmı?
demekki yarışmacalar özelden arkadaşlarından oy istiyor bu o anlamamı geliyor,neyse ya herkesin fikri farklı,ben isimlerin açıklanmasının haksızlık olduğunu düşünüyorum,siz düşünmüyorsunuz bu kadar basit.

Tamam da canım diyorum ya ben oy istiycem diyelim fazla fazla 10 oy isterim. Yarışmanın 1. Si kaç oyla oluyor? Koalina söylesin :))
Ben geçmiş 2 makyaj yarışmasına katıldım nereden baksan 400-500 oy kullanılıyor toplamda, hiç de 10 oyla falan birinci olunmuyor

Kimliğin açıklanması istemeyenlere ben hak veriyorum canım. Güvenmeyebilirsin, haklı sebebinde vardır. Bakalım yönetim ne karar verecek

benım ısımler acıklansın yazdıgım mesajı alıntılarmısınız?bende ısımler acıklanmasın yazıyorum ama ısrarla soylemedıgım bıseyı soylemısım gıbı gosterıyorsunuz kombın yarısmasında kankasına oy verenler oldu lınk atıp ıspatlarımda ama bız buna takılmadık eglenmeye devam ettık lutfen ısımler acıklansın dedıgım mesajımı bulup alıntılayın bana

Ben geçmiş 2 makyaj yarışmasına katıldım nereden baksan 400-500 oy kullanılıyor toplamda, hiç de 10 oyla falan birinci olunmuyor
kombın yarısmasındada oyle oldu bırıncı 70 e yakın oy aldı kazen zaten bunu yemek yarısmalarında yazar hep kendıne yakıstıran oy ısteyebılır dıye

Kurallara göre diskalifiye olmam gerek
o an için öyle ispatlamak geldi içimden,benim hatam yani ...yarışmayı bozmayın derim

koalina burası şimdi yeni bir yarışma,neler olacağını kimin kaç oy alacağını bilmiyoruz ki,geçmişe bakıp genelleme yapmak yanlış olur.belkide bir oy farkla başkası kazanacak bilemeyiz ki.

koalina burası şimdi yeni bir yarışma,neler olacağını kimin kaç oy alacağını bilmiyoruz ki,geçmişe bakıp genelleme yapmak yanlış olur.belkide bir oy farkla başkası kazanacak bilemeyiz ki.
Yani ilk oylar zaten yarışmanın gidişatını da gösteriyor. Bu yarışmada bariz 1. aday birinci olacak, bir ihtimal 18 numara ile çekişebilir.
Her şeyi geçtim bunun için hırs yapmaya da gerek yok ben 3-5 haksızlık yapan olsa da sonucun değişeceğine inanmıyorum, şimdiye kadar hiç değişmedi çünkü. Eski yarışmalara da bakılırsa gayet haklı oylama yapıldığı görülebilir...

arkadaşlar,olan oldu. ben kimlikleri açıklamıyorum. isteyen açıklasın istemeyen açıklamasın. ama açıklayanlardan biri kalkıp kazanırsa ve açıklamayanlarda buna tepki verirse,bu artık beni ilgilendirmez. ona karışmıyorum. bu şekilde devam edecek yarışma.

oky acıklanmasın tamam problem yok boyle devam edelım daha ılk yarısma olur boyle hatalar ıkıncıye daha tecrubelı oluruz

Bence açıklansın belki 3-5 tanıdık oy atar bana yoksa hiç oy alamiyciim

kızlar musade edersenız her katılmıcı hakkında nacızane fıkrımı yazmak ıstıyorum az bıraz tırnaktan ojeden anlayan bırısı olarak
Ben de böyle yapacaktım ama baktım katılımcı sayısı çok, üşendim:)

tolin hayrola ne oldu ya bu ne sinir,ben sen isimler açıklansın diyorsun dedimmi,sen beni alıntıladın yazdın bende seni alıntıladım yazdım sakin ol.o kankasına oy verenlere karşı olduğum için bu kadar yazıyorum,onların içi rahatsa bilemem.ben isimler açıklanmasın dediğim için eğlenceyimi bozdum,anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…