Aslında ilk şüphelenildiğinde bende üstüme alındım, ondan sana özelden mesaj atalım dedim, Kova Hatunu öyle yapıncada üzüldüm..herkes bir numara veriyor arkadaşlar. artık kabul etmiyorum . böyle devam edecewk. ama kova hatunu senin diskalifiye olmanı istemiyorum.
hayır ben buna katılmıyorum.kızlar kimlikleri açıklayalımmmı.
olurmu öyle şey ya,mesela ben burada baskın bir karakter değilim ve doğru düzgün muhabbet ettiğim arkadaşım yok,oy verecek olan olsa bile o zaman vermez,herkes kendi arkadaşına verir,yani kimim arkadaşı çoksa o kazanır.gerçi her halukarda kazanamam ama diğer arkadaşları da etkiler.
kızlar herkes kendıne yakısanı yapar bende kombın yarısmasına katıldım bır allahın kulundan oy ıstemedım hıc tanımadıgım kısler oy attı bana umursamayın ya zaten ıyı olan her halukarda kazanıyoBen de öyle düşünüyorum. Herkes samimi olduğu kişiye verir.
Benim bu yarışmada bir iddiam yok zaten de bence açıklanmaması daha iyi olur.kızlar herkes kendıne yakısanı yapar bende kombın yarısmasına katıldım bır allahın kulundan oy ıstemedım hıc tanımadıgım kısler oy attı bana umursamayın ya zaten ıyı olan her halukarda kazanıyo
iyide kombin yarışmasındada isimler belli değildiki,ama senin sen olduğun belli olsaydı o zaman emin ol oyların daha çok olurdu.isimler açıklanmamalı.kızlar herkes kendıne yakısanı yapar bende kombın yarısmasına katıldım bır allahın kulundan oy ıstemedım hıc tanımadıgım kısler oy attı bana umursamayın ya zaten ıyı olan her halukarda kazanıyo
Tamam o zaman ben de kova hatunuyla diskalifiye oluyorumaçıklamayınnnnn
Alakası yok, ben tolinle o kadar samimiyim, kim olduğunu anladım ama oy vermedim. Herkes samimiyete göre oy kullanmıyor yapan var doğru da hadi 10 kişiyi tanısın. Hak eden öyle böyle alıriyide kombin yarışmasındada isimler belli değildiki,ama senin sen olduğun belli olsaydı o zaman emin ol oyların daha çok olurdu.isimler açıklanmamalı.
sen vermemiş olabilirsin canım ama başkası verebilir,bak sen bile yapan var doğru diyorsun,illa ki yapan olacaktır.Alakası yok, ben tolinle o kadar samimiyim, kim olduğunu anladım ama oy vermedim. Herkes samimiyete göre oy kullanmıyor yapan var doğru
bende acıklanmaması taraftarıyım zaten ozel mesajla oy ısteme durumu ıcın yazdım ben onuiyide kombin yarışmasındada isimler belli değildiki,ama senin sen olduğun belli olsaydı o zaman emin ol oyların daha çok olurdu.isimler açıklanmamalı.
Tamam da canım diyorum ya ben oy istiycem diyelim fazla fazla 10 oy isterim. Yarışmanın 1. Si kaç oyla oluyor? Koalina söylesin :))sen vermemiş olabilirsin canım ama başkası verebilir,bak sen bile yapan var doğru diyorsun,illa ki yapan olacaktır.
10 oy azmı,insan tek oyla bile kaybeder yada kazanır.ben zaten her iki türlü de kazanamam sorun değil ama elleri iyi olan ama arkadaşı az olan diğer arkadaşlar için haksızlık olur.Tamam da canım diyorum ya ben oy istiycem diyelim fazla fazla 10 oy isterim. Yarışmanın 1. Si kaç oyla oluyor? Koalina söylesin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?