En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .

Ben de öyle düşünüyorum. Herkes samimi olduğu kişiye verir.

Ben de öyle düşünüyorum. Herkes samimi olduğu kişiye verir.
kızlar herkes kendıne yakısanı yapar bende kombın yarısmasına katıldım bır allahın kulundan oy ıstemedım hıc tanımadıgım kısler oy attı bana umursamayın ya zaten ıyı olan her halukarda kazanıyo

Benim bu yarışmada bir iddiam yok zaten de bence açıklanmaması daha iyi olur.

iyide kombin yarışmasındada isimler belli değildiki,ama senin sen olduğun belli olsaydı o zaman emin ol oyların daha çok olurdu.isimler açıklanmamalı.

iyide kombin yarışmasındada isimler belli değildiki,ama senin sen olduğun belli olsaydı o zaman emin ol oyların daha çok olurdu.isimler açıklanmamalı.
Alakası yok, ben tolinle o kadar samimiyim, kim olduğunu anladım ama oy vermedim. Herkes samimiyete göre oy kullanmıyor yapan var doğru da hadi 10 kişiyi tanısın. Hak eden öyle böyle alır

Kimlik açıklanınca sorun oluyorsa yemek yarışmaları da açık şekilde yapılmasın o zaman.
Kocaman insanlarız yani hakaret gibi bir şey bu söylenen

Alakası yok, ben tolinle o kadar samimiyim, kim olduğunu anladım ama oy vermedim. Herkes samimiyete göre oy kullanmıyor yapan var doğru
sen vermemiş olabilirsin canım ama başkası verebilir,bak sen bile yapan var doğru diyorsun,illa ki yapan olacaktır.

bende acıklanmaması taraftarıyım zaten ozel mesajla oy ısteme durumu ıcın yazdım ben onu

Hanımlar,
yönetim konu hakkında net bir karara varıncaya kadar biraz sakin olalım lütfen.
Bu yarışmanın konsepti, kriterleri ve kuralları belliydi.
Bekleyelim ve görelim, bu arada lütfen kimse ben şuyum şu numaralı yarışmacıyım demesin.

bende yarısmaya katıldm benimde burda samimi oldugum kimse yok ama sorun etmiyorum.. arkadası olan bak su numara benim ona oy er diye baska yerden de soyler..kendini ifsa etmek isteyen etsin istemeyen etmesin bu seferde boyle olsun bunlar sorun edilcek seyler degilki..simdi kendini belli edenler diskalifiye olunca yarısmanın tadı kalmıycak en azından benim icin boyle

Tamam da canım diyorum ya ben oy istiycem diyelim fazla fazla 10 oy isterim. Yarışmanın 1. Si kaç oyla oluyor? Koalina söylesin :))
10 oy azmı,insan tek oyla bile kaybeder yada kazanır.ben zaten her iki türlü de kazanamam sorun değil ama elleri iyi olan ama arkadaşı az olan diğer arkadaşlar için haksızlık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…