En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
herkesin nicki acıklansın sırf arkadası diye oy vericek olanlar varsa zaten birbirlerine soyluyorlardır ozel olarakta bu yuzden cıkarılmasın yarısmadan

Ya herkesin nicki açıklansın o zaman. Yemek yarışmalarında da açık şekilde oylama yapılıyor sorun olmuyor.

Bence de açıklayın siz kızlar bu şekilde yanlış olmadı mı?

Bence kimlikleri açıklamasanızda sorun olmaz yani diskalifiyeye gerek yok :) eğlenceli bişeyler yapıyosunuz bizde takip ediyoruz gerilmeyin kızlar..Bu arada oyumu verdim 1 numaranın oje rengine bayıldım :) tırnaklarına da pu maşşallah

Son düzenleme:
herkes bir numara veriyor arkadaşlar. artık kabul etmiyorum . böyle devam edecewk. ama kova hatunu senin diskalifiye olmanı istemiyorum.
bencede bu yarısma devam etsın boyle kım kıme ıstıyosa versın oyunu emek var sonucta ılk yarısma oldugu ıcın olur boyle seyler ıkıncı yarısmada ojesız ve ojelı resım atılır sorun olmaz

herkesin nicki acıklansın sırf arkadası diye oy vericek olanlar varsa zaten birbirlerine soyluyorlardır ozel olarakta bu yuzden cıkarılmasın yarısmadan
olurmu öyle şey ya,mesela ben burada baskın bir karakter değilim ve doğru düzgün muhabbet ettiğim arkadaşım yok,oy verecek olan olsa bile o zaman vermez,herkes kendi arkadaşına verir,yani kimim arkadaşı çoksa o kazanır.gerçi her halukarda kazanamam ama diğer arkadaşları da etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…