keşke. diskalifiye olacak off neden bana yollamadın kikeşke fotoğrafı okypete ye gönderseydin o koyardı buraya,seninde kimliğin belli olmazdı.
istemiyorum çıkmasını. zaten günahı alındıherkesin nicki acıklansın sırf arkadası diye oy vericek olanlar varsa zaten birbirlerine soyluyorlardır ozel olarakta bu yuzden cıkarılmasın yarısmadan
Hepimiz kendimizi açıklayalım bencedeistemiyorum çıkmasını. zaten günahı alındı
Neyse diskalifiye olacaksam da önemli değil, 6 numarayım..kızlar kimlikleri açıklayalımmmı.
herkes bir numara veriyor arkadaşlar. artık kabul etmiyorum . böyle devam edecewk. ama kova hatunu senin diskalifiye olmanı istemiyorum.Neyse bende diskalifiye olacaksamda önemli değil 6 numarayım..
Neyse bende diskalifiye olacaksam da önemli değil 6 numarayım..
bencede bu yarısma devam etsın boyle kım kıme ıstıyosa versın oyunu emek var sonucta ılk yarısma oldugu ıcın olur boyle seyler ıkıncı yarısmada ojesız ve ojelı resım atılır sorun olmazherkes bir numara veriyor arkadaşlar. artık kabul etmiyorum . böyle devam edecewk. ama kova hatunu senin diskalifiye olmanı istemiyorum.
olurmu öyle şey ya,mesela ben burada baskın bir karakter değilim ve doğru düzgün muhabbet ettiğim arkadaşım yok,oy verecek olan olsa bile o zaman vermez,herkes kendi arkadaşına verir,yani kimim arkadaşı çoksa o kazanır.gerçi her halukarda kazanamam ama diğer arkadaşları da etkiler.herkesin nicki acıklansın sırf arkadası diye oy vericek olanlar varsa zaten birbirlerine soyluyorlardır ozel olarakta bu yuzden cıkarılmasın yarısmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?