- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
izmir'de kemeraltında crafty mi neydi hobi malzemesi satan bir yerden alıyorum fiyatı 1.75 seçenek çok ben tırnağa uygun olandan aldım inan bolca yeterli oluyor arka fonda görülüyorÇok güzelmiş gerçektenöyle tırnakta kalın da durmuyo.nerden aldın canım ne kadara aldın ayıptır sorması
İstdayım malesefffffizmir'de kemeraltında crafty mi neydi hobi malzemesi satan bir yerden alıyorum fiyatı 1.75 seçenek çok ben tırnağa uygun olandan aldım inan bolca yeterli oluyor arka fonda görülüyor
izmir'de yaşıyorsanız tam yerinide tarif edebilirim
hobi magzalarına bakmalısınız.İstdayım malesefffffistda da satılıyordur mutlaka ama yerini bilmek lazım.
Bilmiyorum ki istanbulda var mıdır ki canımhobi magzalarına bakmalısınız.
en büyük hobi dükkanları istanbul'da oluyor kesin bulursun :)Bilmiyorum ki istanbulda var mıdır ki canım
Hiç duymadım da o yüzden acaba var mıdır dedimen büyük hobi dükkanları istanbul'da oluyor kesin bulursun :)
Ben de demiştim bunu :)acaba benim pc de mi hata var bir tek ben mi gördüm manikürden yaralanmış parmakları.
yok ahşap boyama malzemeleri,cam boyama vs. ,dekoratif süsleme satan yerler var ya :) işte oralarHiç duymadım da o yüzden acaba var mıdır dedim
Hobi dediğin parfümeri gibi bi yer mi yoksa şu meşhur hobby şampuan mı ne vardı o mu çözemedim bi türlü
Heeee şimdi anladım canımyok ahşap boyama malzemeleri,cam boyama vs. ,dekoratif süsleme satan yerler var ya :) işte oralar
Canm yeni uyesin hosgeldin oncelikle yarisma gunler once acildi editorumuz tarafindanBen resim paylastim ama yoruma attim anlamadim yarismaya nasil katilacagimi :)
Ben resim paylastim ama yoruma attim anlamadim yarismaya nasil katilacagimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?