Ben coketkileniyorum ilkkez yasadim mucadele etmeye calistikca boguluyorjm bide sanki bohazimda dugum var cokkez nefes alamadigimi hissediyorum napcam bilmiyorumCanım ölüm korkusu herkeste var ama biz yoğun yaşıyoruz ve o çok yoğun korku vesvese vesveseyi küçültmek elimizde bende sizin gibi olmuştum iştahsızlık bir yana lokma ağzımda kalıyordu miyde bulantısı oluyordu bu iki hafta bende de öyle korku oluyordu bende sürekli okuyup bu bir vesvese deyip geçiyorum korku gelince o korkunudan kaçma sonra gidiyor zaten
Canım rahatsızlığının boyutunu elbette sen daha iyi bilirsin kimsenin kaldırma gücü aynı değil... ben bazen oturup agliyorum normale dönmeyecekmiyim hep bu korku kaygı fizyolojik değişiklikler vs. İlaç desen yan etkilerinden dolayi cesaret edemiyorm.. çözüm kendimizde artık 1000lik puzzle aldım kafa dağıtmak için hobi ediniediyorum değişik değişik... benimde ilk defa başıma geldi hiç geçmeyecek gibi gelen his zaten ölüm gibiBen coketkileniyorum ilkkez yasadim mucadele etmeye calistikca boguluyorjm bide sanki bohazimda dugum var cokkez nefes alamadigimi hissediyorum napcam bilmiyorum
Sevgi senin bebis ne kadarlık oldu.bende emziriyorum ilaç kullaniyorum.carpinti uykusuzluk oluyor muBen coketkileniyorum ilkkez yasadim mucadele etmeye calistikca boguluyorjm bide sanki bohazimda dugum var cokkez nefes alamadigimi hissediyorum napcam bilmiyorum
Benim 3.5aylik gectik 4ay Olcam oluyo carpinti ara ara tutuyo uykuya zor daliyorum sizdemi antidepresan basladiniz nasil emziriysnzSevgi senin bebis ne kadarlık oldu.bende emziriyorum ilaç kullaniyorum.carpinti uykusuzluk oluyor mu
Antidepresan kullanırken emziriyorumBenim 3.5aylik gectik 4ay Olcam oluyo carpinti ara ara tutuyo uykuya zor daliyorum sizdemi antidepresan basladiniz nasil emziriysnz
Peki ilac ne kullaniyosunuz iyilestinizmi fayda ettimi bebeginiz kac aylik yanetksi varmiAntidepresan kullanırken emziriyorum
17 gün oldu selectra kullanıyorum yan etkisini görmedim bebeğim 2 aylik faydası var tabikiPeki ilac ne kullaniyosunuz iyilestinizmi fayda ettimi bebeginiz kac aylik yanetksi varmi
İnşallah canım. HepimiziAllah daha iyi etsin inş
Evet. Aynı şeyleri yaşayacam otobüse binemem iş yerinde içim sıkılır vs. Sebeplerden başlayasim yoktu. Çok şükür idare ediyorum. Ortam değişikliği iyi oluyor. Kaygı duyduğumda huzursuz oldugumda bişey yok diyorum geçip gidiyor. Bu ara Ibrahim bilgenin kitabını okuyorum. Gayet başarılı. Onunda etkisi olabilirYa demekki etki saglamis siz isten bile cikmayi dusunuyodunuz dimi öle yazmistiniz hatirliyorm ne guzel böyle ilacin fayda sagladigini duyunca bana umut oluyor ama bide yanetkisi olursa diye dusunmekten ilaca baslamaya korkiyorum annem babam yuzunden gelemiyo kv görümcem dogum yapcak oraya gidicek istanbula gelemiyo nasil yapsam etsem bilmiyom
Sizin sikayetleriniz neydi peki baslsdiniz ilaca bide ilaca baslayinca ilk yanetkisi cok oldumu tekmiydiniz baslayinca ilaca bide nasil hissediyosunjz ilaca baslayinca ya cok soruyorum ama iste ilkkez basimagelince herkese soruo6ogrenmek istiyorum17 gün oldu selectra kullanıyorum yan etkisini görmedim bebeğim 2 aylik faydası var tabiki
Şikayetim sürekli ölüm korkusu çıldıracam korkusu carpinti nefes alamama baş dönmesi iştahsızlık uykusuzluk mutsuzluk ağlama ilacın yan etkisi olmadı biraz daha iyiyimSizin sikayetleriniz neydi peki baslsdiniz ilaca bide ilaca baslayinca ilk yanetkisi cok oldumu tekmiydiniz baslayinca ilaca bide nasil hissediyosunjz ilaca baslayinca ya cok soruyorum ama iste ilkkez basimagelince herkese soruo6ogrenmek istiyorum
Doğum yaptı arkadaşımız :) bebeğine kavuştu oda, sıra zamanı gelince bizde allahın izniyle:) sen nasılsın omascım? Herşey yolundamıy4zy4qmurum Sırf senin için girdim sayfaya aklım sende nasılsın doğum ne zaman inşallah sağ salim güzel haberlerini bekliyorum diğer tüm hamile arkadaşlar ile sağ salim doğumlar nasip etsin Rabbim aklım sende dualarında benide unutma habersizce birakmaaaaaaaa
Ayy nasılmutlu oldum ya çok şükür Rabbim'e oda kavustu prensesine darısı sana insallah sana ve senin gibi tüm hamilelere canım benim. Ben cok şükür Rabbimin yardımı ile birlikte idare ediyorum elhamdülillah iki prensimle koşturmaaca halindeyiz valla bu arada panik atak devam ediyor tabi:))) sen nasılsın nasıl gidiyor senden guzel haberi tahmini ne zaman alıcaz bakalımDoğum yaptı arkadaşımız :) bebeğine kavuştu oda, sıra zamanı gelince bizde allahın izniyle:) sen nasılsın omascım? Herşey yolundamı
Hamdolsun iyiyim iyi olmaya çalışıyorum. Kafamı kendime vermeyince sanki biraz oluyo bu işAyy nasılmutlu oldum ya çok şükür Rabbim'e oda kavustu prensesine darısı sana insallah sana ve senin gibi tüm hamilelere canım benim. Ben cok şükür Rabbimin yardımı ile birlikte idare ediyorum elhamdülillah iki prensimle koşturmaaca halindeyiz valla bu arada panik atak devam ediyor tabi:))) sen nasılsın nasıl gidiyor senden guzel haberi tahmini ne zaman alıcaz bakalım
Maşallah sanada az kaldı dayan Allahın izniyle sende melegine kavuşacaksın inşallah sağlık sıhhat ile sonra diceksin kızlar bende doğum yaptım bebegim ile kontroldeyiz süt veriyorum diye:)) ya amin amin amin inşallah Rabbim şifa versin hepimizeHamdolsun iyiyim iyi olmaya çalışıyorum. Kafamı kendime vermeyince sanki biraz oluyo bu işben nisanın 10-15 arası dedi doktorumuz bakalım, hayırlısı bekliyoruz işte. Allah iyilik versin canım hepimize. Evlatlarımızla meşgul olalım hep :)
Sağol canım. Yazamadım, bakamadım doğru dürüst, kusuruma bakmayın..bKendi ailem yüzünden fazlaca stres yaşadım daha hastaneden cıkmadan.. Psikolojimi bozmamak için uğraşıyorum..y4zy4qmurum çok geçmiş olsun
Bende yüklendiğinde çok fena olmuştum stresten olabilir ayrıca yüksek çıksa da korkma yüksek olup ya çok doğuran çevremdeKızlar aranızda gebelik şekeri geçiren var mı hamileyken.benimki çok yüksek çıktı.ama üç gündür uyuyamıyorum stresten orda da atak geçirdim o sıvıyı içtiğimde.acaba diyorum stresten mi yükseldi.sizler yaptırdınız mı nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?